2777
2789
عنوان

دلم گرفته😭

326 بازدید | 30 پست

تاپیک قبلیم هست برادرم باهام دشمن شده سه چهار ماهه عروسی کرده ،ما قبلش باهم خوب بودیم ی خواهر برادریم ،قبلا که وضعش خوب نبود خدا شاهده پول تو جیبیمو بهش میدادم ،فردا تولدشه ،من هرسال براش کیک میخریدم و سورپرایزش میکردم ،ازدواجش جور نمیشد خدا شاهده چند بار چله حق شناس گرفتم ،قبلا هر کس تاپیک میزد میگف دعایی هس که حاجت میده بدو بدو میرفتم برا داداشم دعا میکردم میگفتم مگه اون به غیر من کی رو داره ،خونه پیدا نمیتونس بکنه همش سر کار بود ،میرفتم دنبال خونه ،مجرد بود اصلا براش مهم نبود خونه اینا من رفتم خونه به اسم خودم خریدم با بدبختی و غر غر شوهرم بعد ها همون خونرو با سود بسیار زیادی فروخت 

هرکاری براش کردم میگفتم برا داداشمه ،چقدر به خاطرش با شوهرم حرفم شد چقدر شوهرم اذیت شد ،من میگفتم برادرمه ،الان همون برادر به مامانم میگه من به خاطر تو اونو تحمل میکردم باهاش حرف میزدم ،من الان زن دارم دورو ورمون نیاد

امروز انقد گریه کردم ،نمیدونم میتونین درکم کنین ؟ من هر کاری کردم دلی بود ،خدا شاهده پارک میرفتم میگفتم داداش توم بیا نمیذاشتم دو قرون پول خرج کنه همش هواشو داشتم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قبلا با هم مسافرت میرفتیم با پدرو مادر و شوهرم و بچه م ،ولی اون دفعه بهم گف که شما چیزی خرج نکردینا!!خیلی دلم شکسته ،اونا فقط با ی کیف کوچیک آمده بودن مسافرت من همه وسایل و مرغ و گوشت و برنج و همه چی هم خریدیم ما خریدیم

چه میشه کرد

همیشه از اونی خنجر میخوری که نزدیکه

دشمن نمیدونه کجا بزنه

اون خودیه میدونه چطور نابودت کنه

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

عزیزم 🥺🥺🥺💔 بیخیال بذار خودش با زنش خوش باشه

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
چه میشه کردهمیشه از اونی خنجر میخوری که نزدیکهدشمن نمیدونه کجا بزنهاون خودیه میدونه چطور نابودت کنه

نمیدونم چرا گریه میکنم انگار ی غم بزرگی تو دلمه آروم نمیشم😭😭

نمیدونم چرا گریه میکنم انگار ی غم بزرگی تو دلمه آروم نمیشم😭😭

حق داری

اتفاقن جلوی خودت رو نگیر

گریه کن که غمباد نشه

هیچی اندازه بی وفایی دل ادم رو نمیسوزونه

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم