2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی کمکککککک

365 بازدید | 45 پست

سلام دوستای خوووووبم 

اونایی که تازه سیسمونی خریدین با چه رنج قیمتی میتونم یه سیسمونی شیک و خوب داشته باشم؟؟ 

احتمالا برا خرید برم انبار بزرگ آقا 

ممنون میشم راهنمایی کنید 😘😍

وقتی مادر شدم فهمیدم که هیچ عشقی بالاتر از عشق مادر به فرزندش نیست٫ خدایا خودت مراقب همه مادرا باش   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم...من بجز سرویس چوب و کالسکه همه چی خریدم حدود چهار و نیم شد...البته لباساش همه مارک و‌گرون شد ...بقیه چیزاشم همینطور...لباسم چون خیلی دوست داشتم زیاد گرفتم براش ...اکثرشم از پاساژ همایون خریدم

فقط میخوام بدونم اونایی که سیسمونی خریدین تقریبا چقدر هزینه کردین؟؟ 

نمیخوام زیاد هزینه کنم 

وقتی مادر شدم فهمیدم که هیچ عشقی بالاتر از عشق مادر به فرزندش نیست٫ خدایا خودت مراقب همه مادرا باش   
سلام عزیزم...من بجز سرویس چوب و کالسکه همه چی خریدم حدود چهار و نیم شد...البته لباساش همه مارک و‌گرو ...

سلام چقد خوب شده پس

اسباب بازی و کریر اینا گرفتی؟؟ 

پاساژ همایون کجاست گلم؟؟

انبار بزرگ اقا کجاست؟؟

تو نت سرچ کن میاره برات 

سلام چقد خوب شده پس اسباب بازی و کریر اینا گرفتی؟؟  پاساژ همایون کجاست گلم؟؟

جمهوری...کریر گرفتم ...اسباب بازی هم تا حدودی چون سرویس چوبی که انتخاب کردم دکور نداره...شوهرمم میگه اسباب بازی زیاد نخر که بعد بزرگ شد با سلیقه خودش بخره اینجوری براش جذابیت نداره

ای حدود قیمت با فرش و پرده و این چیزا بود...

امیدوار شدم 

من فک میکردم حداقل ۱۵ تومن باید مامانم بده 

اخه نمیخوام زیاد تو زحمت بیفته

من تازه الان به مامانم گفتم ناحتمالا نینی دارم مامانم بنده خدا میگه ۱۰ تومن بسه میگم نمیدونم والا به منم اطلاع رسانی کنید طفلی پدر مارامون یکی دیگه بابا میشه اونا باید سیسمونی بدن

هرچی ارزوی خوبه مال تو
من تازه الان به مامانم گفتم ناحتمالا نینی دارم مامانم بنده خدا میگه ۱۰ تومن بسه میگم نمیدونم والا به ...

مبارکه عزیزم 

اره منم دلم براشون میسوزه 

کلی هم جهیزیه دادن 

الانم که این 

بنده خداها یکم دستشون هم خالیه 

من تازه الان به مامانم گفتم ناحتمالا نینی دارم مامانم بنده خدا میگه ۱۰ تومن بسه میگم نمیدونم والا به ...

10 تومن زیاده. مگه بخوای خییییلی وسایل گرونی بخری و مثل یکی از دوستان برنجو مرغ و گوشتم جزء سیسمونی حساب کنی ک انقد بشه

لیلی آن عشقم که مجنونش تو باشی💕