طنازززززز مدیر استارتر عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 1059 عنوان آزمایش تعیین جنسیت دادم جوابشوبهم نمیگن 460 بازدید | 38 پست خانما من ده روز پیش آزمایش دادم .الان زنگ زدم میگن جواب نیومده ومعلوم نیست کی بیادمنم گفتم ۳ملیون وسیصد دادم هفته ای دیگه با سونو دیگه مشخص میشه.خانمه گوشی رو روم قطع کرد.بنظرتون چیکارکنم 1403/12/09 | 15:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28788 منظورت سلفریه؟ چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28788 بروپیششون این ازمایش باید زودجوابش بیاد الان ک ۲۰ روزهقبلا بیشتر هم طول میکشید چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
sستارهs عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 8726 نه بابا تمام اینا الکیه .خواهرشوهرمن گرفت تازه اشتباه دروامد. پسرمیخاد گفت دختره بعد رفت سونو داد پسر بود فقط پول ازش گرفتن. بعدم اینا تمام بازار گرمیه الکیه کاش نمیدادی. هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28788 الان یازده هفتم جنسیت توی سونو nt قطعی نیس هاهمون سلفری دقیق تره تا سونو nt چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
طنازززززز مدیر استارتر عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 1059 الان ک ۲۰ روزهقبلا بیشتر هم طول میکشید نه عزیزم اینجا خیلی هاگفتن بعدازظهر هفته جواب ازمایششون اومده
elahejafari عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 20189 نه بابا تمام اینا الکیه .خواهرشوهرمن گرفت تازه اشتباه دروامد. پسرمیخاد گفت دختره بعد رفت سونو داد پس ... سه و سیصد فقط واسه اینکه بگن دختره یا پسر 😐
arabanoo عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28788 نه عزیزم اینجا خیلی هاگفتن بعدازظهر هفته جواب ازمایششون اومده تهرانی؟ چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
طنازززززز مدیر استارتر عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 1059 نه بابا تمام اینا الکیه .خواهرشوهرمن گرفت تازه اشتباه دروامد. پسرمیخاد گفت دختره بعد رفت سونو داد پس ... شوهرم هی میگفت