2777
2789
عنوان

ازپوشک گرفتن

118 بازدید | 8 پست

سلام دوستای خوب.من بچه هام دوقلوان.۲سالشونه. لان ۲هفته ونیمه که شروع کردم پسرمو از پوشک بگیرم.خداروشکر خوب بوده.الان روزا به هیچ وجه پوشک نمیکنم مگه بیرون بریم که اونم توپوشکش خیلی جیش نمیکنه خودشو نگه میداره.شباپوشک میکنم البته ۲هفته نکردم شبامیبردمش دستشویی بعد دیدم سیستم بهم ریخته پوشک کردم الحمدلله دیشب اصلا نکرده بود درحدچندقطره فقط.حالابگذریم سوالم اینه بنظرتون دخترم روکی شروع کنم؟اینم بگم چون پسرم بچه راحتتری بود ترجیح دادم اونو زودتر بگیرم.

لطفا بسادگی دل نشکنید.لطفا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم والا منم دخترم دوسال و دوماهشه میخوام بعد عید بگیرم چون چندنفر گفتن تو سرما نگیرم.. یدونشم سخته چ برسه دوتایی بخوای بگیری ولی بنظرم دوتاشون باهم بگیری شاید باعث بشه تشویق بشن و از هم یاد بگیرن

💕عشق من همسرم💕 نفس من دخترم💕

خواهرمنم میگه دخترتو بذار بعد عید هوا گرم بشه منم گفتم اخه الان که مثلا زمستونه اوالاهواگرمه بعدم ماکه همش خونه ایم وخونه ام گرم.بازموندم چکنم.میترسم خیلی قاطی پاتی بشه عصبی بشم

پسرا معمولا راحتترن چون مثانه اشون بزرگتره. شباهم پوشک نکن ک عادت کنه. دخترتم الان بگیری بهتره ب نظر ...

اره راستش نظرخودمم همینه میخوام یک هفته دیگه نهایتا صبر کنم تا پسرم بازم بهتر کنترل کنه بعدشروع کنم دخترمو.هفته اولم سعی میکنم پسرمو بدارم خونه مادرم.

اره راستش نظرخودمم همینه میخوام یک هفته دیگه نهایتا صبر کنم تا پسرم بازم بهتر کنترل کنه بعدشروع کنم ...

وقتی بردی دسشویی باهاش بازی کن. من فقط پسرمو با بازی از پوشک گرفتم کاغذ چسبوندم تو دسشویی خط خطی میکرد تا دسشوییش تموم بشه!18 ماهگی گرفتمش.

💕

وقتی بردی دسشویی باهاش بازی کن. من فقط پسرمو با بازی از پوشک گرفتم کاغذ چسبوندم تو دسشویی خط خطی میک ...

نه این بچه راحته میره کارشو انجام میده ومیارمش.