2777
2789
عنوان

حرکت جنین

161 بازدید | 32 پست

دوستان عجیبه اما من پا گذاشتم تو سه ماه حرکت جنینو احساس کردم کاملا نه تنها اون بلکه دستاشیا پاش نمیدونم کدوم تکون میخورد کاملا حس میکردم 

الان ۱۴ هفته و سه روزم دیشب تکون نخورده اصلا امروز صبح هم فقط به شکل یه توپ شد و بعدشم دیگ تکون نخورد چیز شیرینم خوردم حرکت نمیکنه یکم نگران شدم 

کسی تجربه مشابه داشته؟

عزیزم توهم زدی من هفته ۲۶ هستم تازه تکوناشو حس میکنم هنوزم نمیفهمم کدوم دستشه کدوم پاشه ولی خدایی ۱۴ هفته دیگه قبول کن توهم بوده

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۱۵هفته من بچهام تکوناشون رو حس کردم یبار تو ۶ماه قشنگ پای دخترم سمت روده سمت راستمم حس کردم😅

عزیزم بچه تو کیسه امنیونه و بعدش تو رحم قرار گرفته چجوری پای راستش رفته لای روده هات😂😂😂😂😂

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

عزیزم توهم زدی من هفته ۲۶ هستم تازه تکوناشو حس میکنم هنوزم نمیفهمم کدوم دستشه کدوم پاشه ولی خدایی ۱۴ ...

توهم نیست عزیزم میگم یک ماهه که دارم حس میکنم نمیدونم دستشه یا پاشه یا سر اینو نمیتونم بفهمم اما تکون خوردنشو قشنگ میفهمم نه تنها خوردم بلکه کسی دستشو میذاره ام متوجه حرکاتش میشه کاملا

عزیزم توهم زدی من هفته ۲۶ هستم تازه تکوناشو حس میکنم هنوزم نمیفهمم کدوم دستشه کدوم پاشه ولی خدایی ۱۴ ...

بعضیا زودتر بعضیادیرتر من بچهام زیر ۱۷هفته حس میکردم حتی وقتی انومالی رفتم هردوتاشون ۱۷ هفته بود گفتم داره تکون میخوره دکار خندید گف اره داره تکون میخوره دستاشون پاهاشون داشتن تکون میدادن

توهم نیست عزیزم میگم یک ماهه که دارم حس میکنم نمیدونم دستشه یا پاشه یا سر اینو نمیتونم بفهمم اما تکو ...

خیلی خیلی عجیبه اخه اونایی ک بچه دومشونم هست دیگه خیلی زود بفهمن از ۱۸ هفتس .تاحالا نشنیده بودم کسی بگه از هفته دهم اصلا حرکات بچه تازه از هفته ۱۲ شروع میشه جلل خالق

عزیزم بچه تو کیسه امنیونه و بعدش تو رحم قرار گرفته چجوری پای راستش رفته لای روده هات😂😂😂😂😂

نه یعنی دارم میگم این قسمت تکون خورده 😅وا خودم زیست شناسی خوندم میدونم جنین تو کیسه اب غوطه وره

۱۵هفته من بچهام تکوناشون رو حس کردم یبار تو ۶ماه قشنگ پای دخترم سمت روده سمت راستمم حس کردم😅

من خیلی وقته که تکون خوردنشو دارم حس میکنم اولش ک میگفتم هیچکس باور نمیکرد اما وقتی دستشونو میگیرم میذارم اونجایی ک تکون میخوره قشنگ اونام میفهمن حتی من نمیدونستم بچه سمت راست تا قبل غربالگری اما همون جایی ک بچه بود سمت راست تو سونو هم نوشته سمت راسته بچم

بعضیا زودتر بعضیادیرتر من بچهام زیر ۱۷هفته حس میکردم حتی وقتی انومالی رفتم هردوتاشون ۱۷ هفته بود گفت ...

استارتر میگه از هفته دهم حتا دیگرانم دارن تکوناشو تو شکمش میبینن بنظرت علتش چیه؟

من خیلی وقته که تکون خوردنشو دارم حس میکنم اولش ک میگفتم هیچکس باور نمیکرد اما وقتی دستشونو میگیرم م ...

عزیزدلم 😍بعضیا بخاطر که لاغرن مثل خودم و لایه چربی شکم ندارن زودتر حس میکنن بازم اینقدر نگو نی نی تکون میخوره چشم میخوری😅

خیلی خیلی عجیبه اخه اونایی ک بچه دومشونم هست دیگه خیلی زود بفهمن از ۱۸ هفتس .تاحالا نشنیده بودم کسی ...

اطرافیانمم همینو گفتن اما وقتی دستشونو میذارم اونجا ک داره حرکت میکنه قشنگ متوجه شدن که توهم نمیزنم بخدا نمیدونم چه جوری اما من میفهمم قشنگ درطولروز سه بار تکون میخوره یه بار شب موقع خواب میفهمم یه بار بعد از ظهر یه بار صبح ها ک دایره میشه 

اطرافیانمم همینو گفتن اما وقتی دستشونو میذارم اونجا ک داره حرکت میکنه قشنگ متوجه شدن که توهم نمیزنم ...

شاید حرکت روده هاته خیلیا شنیدم براشون پیش میومد تو دوران بارداری ولی تاالان نشنیدم کسی بگه از هفته دهم حرکات جنینو حس کردم ببین من از هفته ۱۸ یه چیزایی حس میکردم ولی مث نبض زدن از الان هفته ۲۶ خیلی کم رو شکمم نبض میزنه الان یکی دو روزه بچمم ماشاالله درشت تره ولی بازم میگم در حد نبضه و خودم متوجه میشم 

عزیزدلم 😍بعضیا بخاطر که لاغرن مثل خودم و لایه چربی شکم ندارن زودتر حس میکنن بازم اینقدر نگو نی نی ت ...

اره لاغرم و به هیچ عنوان وزن هم اضافه نکردم تو این مدت الان چرا تکون نمیخوره امروز ترسیدم باید برم سونو؟

اره لاغرم و به هیچ عنوان وزن هم اضافه نکردم تو این مدت الان چرا تکون نمیخوره امروز ترسیدم باید برم س ...

کم خون یا مشکل تیرویید ندارید ؟ مولتی ویتامین رو شروع کن واسه وزن گیری خوبه 

چیز شیرین بخور و بعد به پهلوی چپ بخواب ببین تکون میخوره