2777
2789
عنوان

حرکت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 32 پست
شاید حرکت روده هاته خیلیا شنیدم براشون پیش میومد تو دوران بارداری ولی تاالان نشنیدم کسی بگه از هفته ...

اخه نبض با تکون خوردن یه چیزی تو شکمت قسمت پایینی سمت راست دقیقا جایی ک رحم هست با حرکت روده اینا فرق داره دیگ بعد حرکت روده به این قشنگی ک بزنه اونجایی ک دستتو گذاشتی؟بعد دارم میگم روزی سه بار قشنگ حرکت میکنه الان سه روز سمت چپ هم میره قبل این سمت چپم خبری نبود

کم خون یا مشکل تیرویید ندارید ؟ مولتی ویتامین رو شروع کن واسه وزن گیری خوبه چیز شیرین بخور و بعد به ...

نه ازمایشارو دادم تازگیا مکمل هم چند تا نوشته میخورم اونارو

همین الان به پهلو چپم ببینم میفهمم چیزی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه نبض با تکون خوردن یه چیزی تو شکمت قسمت پایینی سمت راست دقیقا جایی ک رحم هست با حرکت روده اینا فر ...

اخه میگن تا ۱۶ هفتگی اصلا بچه تو لگنه نمیدونم اصلا پشم برام نمونده ولی اگر انقد مطمعنی ک بچس و تکون نمیخوره برو سنو حتماااا هم بگو ک از یه ماه پیش تکون میخورده برا من پیش میاد ک یه روز تکون نخوره رفتم دکتر گفتن تا هفته بیست و هشتم طبیعیه ک حس نکنی و بعدش مهمه نمیدونم شایدم تو ۱۴ هفتگی هم مهم باشه چون از یه ماه قبل حس کردی در کل برو یه سنوعه دیگه شایدم تو لگنت نباشه و تو شکم باشه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

نه ازمایشارو دادم تازگیا مکمل هم چند تا نوشته میخورم اوناروهمین الان به پهلو چپم ببینم میفهمم چیزی

تکون خورد بگو 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

اره اخرشم طاقت نمیارم باید برم سونو میترسم

اشکال نداره یه سنوعه دگ من ماهای اول تا ۱۶ هفتگی شمردم نزدیک ۱۶ بار سنو دادم بعدش ک اومد تو شکمم دستگاه صدا قلب خریدم تو خونه میشنوم گاهی جای استرس ادم خیالشو راحت کنه

چه کار خوبی کردی دیگ راحت شدی

اره واقعا شبی نصف شبی هر وقت استرس داشتم میزنم و تمام نگران حرکتاش بودم فقط ک گفتن تا دوسه هفته دیگه طبیعیه حس نکنی حالا ببینیم دیگه

چه کار خوبی کردی دیگ راحت شدی

چی شد عزیزم برا شما ؟تو فکرتم

همین الان تکون خورد خداروشکر

خب خوبه خدارو شکر چیکار کردی تکون خورد بمنم بگو

خب خوبه خدارو شکر چیکار کردی تکون خورد بمنم بگو

پرتقال خوردم به سمت چپ دراز کشیدم بعد الان پا شدم یه ذره راه رفتم یهو حرکتشو حس کردم دراز کشیدم دستمو گذاشتم دیدم داره حرکت میکنه هنوزم سمت راستمه

پرتقال خوردم به سمت چپ دراز کشیدم بعد الان پا شدم یه ذره راه رفتم یهو حرکتشو حس کردم دراز کشیدم دستم ...

ینی بلافاصله نبود چند دقه بعد از خوردن پرتقال؟حین راه رفتن بودی شروع کرد؟