her_aram مدیر استارتر عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 1884 عنوان به نظرتون کدوم رنگ گن بادی خوبه❓ 115 بازدید | 3 پست مشکی یا کرمی من میگم کرمی چون سایه نمیندازه زیر لباسای تیره و هم روشن، ولی مشکی رو فقط برای لباسای تیره میشه پوشید نظر شما چیه؟از طرفی مشکیشو همینجوری میشه پوشید مثل بادی معمولی، قشنگه...ولی کرم نه - ز غوغای جهان فارغ - نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 1403/12/09 | 11:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۸۰_mahi عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 2689 کرمی رنگ پوست من کرمیش دارم زیر لباس مجلسی میپوشم مشخص نمیشه جون رنگ پوست هست به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
her_aram مدیر استارتر عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 1884 کرمی رنگ پوست من کرمیش دارم زیر لباس مجلسی میپوشم مشخص نمیشه جون رنگ پوست هست خودمم کرمی رو بیشتر اوکیولی مثلا بهار و تابستون که هوا گرمه نمیشه دوتا لایه پوشیداگه مشکی بگیرم میتونم همینجوری بپوشم - ز غوغای جهان فارغ - نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
۸۰_mahi عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 2689 خودمم کرمی رو بیشتر اوکیولی مثلا بهار و تابستون که هوا گرمه نمیشه دوتا لایه پوشیداگه مشکی بگیرم میتو ... برا تابستون گن خیلی گرم میشه آدم راحت نمیشه توشباز هرجور خودت راحتی به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم