2777
2789
عنوان

به نظرتون کدوم رنگ گن بادی خوبه❓

115 بازدید | 3 پست

مشکی یا کرمی 

من میگم کرمی چون سایه نمیندازه زیر لباسای تیره و هم روشن، ولی مشکی رو فقط برای لباسای تیره میشه پوشید 

نظر شما چیه؟

از طرفی مشکیشو همینجوری میشه پوشید مثل بادی معمولی، قشنگه...ولی کرم نه

- ز غوغای جهان فارغ -  ‌‌        ‌                            ‌‌        ‌‌      نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

کرمی رنگ پوست 

من کرمیش دارم زیر لباس مجلسی میپوشم مشخص نمیشه جون رنگ پوست هست

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
کرمی رنگ پوست من کرمیش دارم زیر لباس مجلسی میپوشم مشخص نمیشه جون رنگ پوست هست

خودمم کرمی رو بیشتر اوکی

ولی مثلا بهار و تابستون که هوا گرمه نمیشه دوتا لایه پوشید

اگه مشکی بگیرم میتونم همینجوری بپوشم 

- ز غوغای جهان فارغ -  ‌‌        ‌                            ‌‌        ‌‌      نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودمم کرمی رو بیشتر اوکیولی مثلا بهار و تابستون که هوا گرمه نمیشه دوتا لایه پوشیداگه مشکی بگیرم میتو ...

برا تابستون گن خیلی گرم میشه آدم راحت نمیشه توش

باز هرجور خودت راحتی 

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم