2777
2789

پایینش مشکی بود بالاش سفید 

هرچند ترسی ندارم جون ۲۰سالم بود یک مو سفید داشتم ولی خودش از بین رفت

الان هم ۲۸ 

از استرس؟؟ ژنتیک که نیست چون پدرم ومادرم تا قبل۶۵سالگی مو سفید نداشتند

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین موی سفید تو ۲۲ سالگی بعداز فوت پدرم دراومد

دقیقا منم ۱۹بودم بعد فوت پدرم و طلاقم 

ولی بعدش خود به خود از بیم رفت ولی باز امشب جلوی موهام یک دونه سفید بود 

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

منم اولی رو توی ۲۸ دیدم

بازهم در اومد یعنی؟؟

اره بابااللن ۳۶ سالمهکلی دارم

ارثی ؟؟یا استرس؟؟

منم اولین موی سفیدم رو حدودا ۲۱ سالگی دیدم. الان ۳۳ سالمه کلی سفید دارم اگه رنگ نکنه خیلی توچشمه... در حالیکه مادرشوهرم ۶۰ سالشه حتی نصف نصف موهای منم سفید نداره.. بااینکه غصه عالمو خورده و صدتا مشکل داره دائم درحال غصصه خوردنه... نمیدونم از ژنتیک لعنتیمونه یا چیه نمیدونم😔😔😔😔

الان همه موی سفید دارن یک دونه مگه چیه ؟؟ از فشار زندگی کمرمون شکسته موهامون که بماند چیز عجیبی نیست ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

پدر و مادرت ب نظرم نادر بودن

به نظرم درست بودند کل فامیل هم همین جوری آن ☹️