2777
2789

تا میام با بابام حرف بزنم میگه تمومش کن بحث نکن در حالی که من فقط دارم حرف میزنم بحثی نیست 

تا میام با رفیقام حرف بزنم واقعا حس اضافی بودن میکنم اون دو تا دارن حرف میزنن و انگار اصلن صدای منو نمیشنون میدونی همچی اینقدر داغون نبود برام قدیما خیلی بهتر بودیم بابام خیلی مهربون تر بود ولی انگار الان از چشمش افتادم یا آدم خسته کننده ی شدم 

نمیدونم حس میکنم رفیقام بهتر همو میفهمن اونا به هم نزدیک ترن چون بیشتر با هم بودن 

میدونی همه تغییر کردن ولی انگار من یه رنگ قدیمی مثل یه خونه قدیمی میون این همه چیز جدید موندم و هی دارم میپوسم و کم کم دارم میریزم انگار مثل یه دیوارم که یه روز سفید بودم ولی الان خط خطیم نمیدونم فقط حالم خوب نیست انگار تنهام‼️

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورت درددل هست؟

منظرم اینه نمیدونم چیکار کنم خوب بشم 

باور کن اگر همه اینا یه خواب بود ناراحت نمیشدم 

پا میشدم‌ اسباب بازیامو برمی‌داشتم بازی می‌کردم 

باب اسفنجی نگاه میکردم و مامانمو یه دل سیر بغل میکردم

و باهاش حرف میزدم

منم تا میام با شوهرم حرف بزنم میگه داری دعوا میکنی در صورتیذکه من با اروم ترین لحنم حرف میزنم

خوب تو مشکل لحنته بعضیا اینطورین که حرف میزنن آدم فکر میکنه دارن بحث میکنن ولی من کلن تحمل نداره حرف بزنم هر حرفی

خوب تو مشکل لحنته بعضیا اینطورین که حرف میزنن آدم فکر میکنه دارن بحث میکنن ولی من کلن تحمل نداره حرف ...

خب عزیزم دقیقا مشکل اینه تا میخوام شروع به صحبت کنم اینو میگه 

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را 

بیخیال خودت با خودت خوب باش

نمیشه خداس که یکتاست و تنها

من نیاز به آرامش و مهر و محبت دارم 🙂

حس میکنم زیادی دارم دست و پا میزنم تو زندگی 

مثل آدمی که شنا بلد نیست و داره غرق میشه و فقط دست و پا میزنه از همه بیشتر مدرسه روم فشار میاره روحیشو ندارم