2777
2789
عنوان

جای جوش

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 55 پست
من یه جوری شدم هرجامیرم به پوست توجه میکنم روانی شدم

من دیگ رد دادم 

اینقد رو اعصابمه میرم بیرون ضد آفتاب نمیزنم دیگ کلا دست ازش شستم

تو همانی ک دلم لک زده لبخندش را  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونقدرا بد نیست من بدتر از اینم دیدم کاری نداره تزریق فیلر برات انجام میدن همین فردا برد دکتر درستش ...

اگ سالی دوبار هم فیلر درستش کنه میرم 

کلیه مم فروختم خرجش میکنم 

کل اعتناد بنفسمو ازم گرفته

من دیگ رد دادم اینقد رو اعصابمه میرم بیرون ضد آفتاب نمیزنم دیگ کلا دست ازش شستم

برامن اینطوری نیست شبیه ردناخن هست نمیدونم متوجه شدین

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جدی؟ کجا انجام دادی؟ اسم فیلرش چی بود اگ تهران باشه میام

نه مشهد انجام دادم فیلر الانسه خیلی گرونه ولی خب ارزش داره فیلر های قیمت مناسب ترم هستن باید دکتر خودش تشخیص بده واست 

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

نه مشهد انجام دادم فیلر الانسه خیلی گرونه ولی خب ارزش داره فیلر های قیمت مناسب ترم هستن باید دکتر خو ...

حدودا چند سی سی برد؟

چند وقت یبار تمدید میکنی؟

ببخشید سوال زیاد میپرسم واقعا اگ این روش جواب بده با کله میرم انجامش میدم

حدودا چند سی سی برد؟چند وقت یبار تمدید میکنی؟ببخشید سوال زیاد میپرسم واقعا اگ این روش جواب بده با کل ...

یکو نیم نمی‌دونم یا دونیم سی سی 

بخدا جواب میده من کلی راه رفتم بی نتیجه بود اینا فقط باید پر بشن هیچ کاری خوبشون نمیکنه چون بافت پوست تخریب شده

من هرسال تمدید میکنم حتی اگه از موقع تمدیدت هم رد بشه مثل اول صورتت نمیشه کلی بهتر میشه

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬