2777
2789

تلگرام همسرم دیدم همکارش ۲۵ تا عکس پروفایل داره و همسرم همرو اپلود کرده (از حق نگذریم عکساش یکی از یکی جذابتر) البته پیاماشون کاملا رسمی.

بعد عکس همکار مرد بعضیا حتی عکس اولم باز نکرده

من دلگیر شدم اما حوصله بحث نداشتم کلا عنوان نکردم دیوار حاشا هم که بلنده.

شما بودید چکار میکردید

؟

همکار خانم؟

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله .خیلی عجیبه؟

بخاطر عجیب بودنش نپرسیدم ،ماوحه نشدم

بنظرم بیخیال شو حساسش نکن اگه چیزی ندیدی ازش

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...
جدا چیزی نگم؟ قبلا از این بحثا کردم همش حاشا که نه تو حساسی نه اینجور که میگی نیست.‌..البته خداروشکر ...

عزیزم وقتی بحث کردی و بجایی نرسیدی ول کن ول گوشه ذهت نگه دار ی موقع با طعنه بگو

ی مثال مشابه از زندگی خودم میزنم برات

من شوهرم ارایشگره کلا زمان هایی ک من گریه میکنم یا ناراحتم ب هیچ جاش نیست ی بار تا سر حد مرگ گریه کردم بخاطر بحثمون بعد گفت انقد گریه کن تا بمیری 

بعد ی روز سر سفره ک خانواده شوهرم جمع بودن تعریف میکرد ی پسر بچه رو اوردن یکی موهاشو خراب کرده بود نمیخاستم قبول کنم ولی مامانش بغض کرده بود چشماش پر بود 

دلم براش کباب شد خیلی ناراحت شدم دیگه بخاطر مامانش قبول کردم موهای پسرشو زدم

منم با پوزخند کنایه گفتم جلوی همه  عععععع فلانی مگه توعم حساس داری اگه من گریه میکنم نمیبینی فک کردم هیچی حالیت نیست خداروشکر خیالم راحت شد توعم ی چیز حالیته اونم لال شد 

توهم میتونی ی بحث پیش بندازی از اون همکارش  

بگی فلان همکارت خیلی خوشگله شوهرت بگه کدوم توام بگی همون ک همه عکساشو داری دانلود کردی تو گوشیت دیگه بحثم نکنی شوهرت بفهمه تو حواست هست خودشو جمع کنن