2777
2789
عنوان

معدل دیپلمم

60 بازدید | 4 پست

بچه‌ها من دوازدهم تجربی ام راستش من پارسال نمره هام خیلی افتضاح شدن میخواستم ترمیم کنم معدل دیپلمم نیاد پایین ریاضیم ۸ و بست و پنج صدم بود ولی الان اومدن گفتن واسه کنکور از یازدهم تجربی فقط ۶ درس نهایی هست یعنی ریاضی یازدهم نیست تو کنکور و نهایی هم نمیدن هماهنگ هست ولی من میخواستم ترمیم بزنم نمرمو الان که نهایی نیست من هیچ راهی ندارم یازدهم درسه ریاضیم رو دوباره امتحان بدم؟معدلمو میاره پایین 😥

معدلت بیاد پایین چ تاثیری داره مگه

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

معدلت بیاد پایین چ تاثیری داره مگه

نمیخوام پایین دیده بشه و میگن انگار واسه دانشگاه فرهنگیان اگه بخوام معدلم دیپلم تاثیر داره نباید زیر ۱۷ باشه و متاسفانه من شرایط روحی مناسبی نداشتم پارسال معدلم ۱۶/۸۸ شده اگه معدل دیپلممو خراب کنه بد میشه باید ریاضی و چندتارو ترمیم بزنم ولی ریاضی یازدهم نهایی نیست دیگه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیخوام پایین دیده بشه و میگن انگار واسه دانشگاه فرهنگیان اگه بخوام معدلم دیپلم تاثیر داره نباید زیر ...

برا فرهنگیان معدل کلت باید بالا ۱۴ باشه

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)