2777
2789
عنوان

سن بارداری

291 بازدید | 31 پست

سلام میشه بگین سن بارداری برحسب آخرین سونو درسته یا بر حسب اولین سونو من برحسب اولین سونو 30هفته و چهار روزمه بر حسب آخرین سونو 32هفته و دوروزمه؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برحسب تاریخ پریودت حساب کن

آخه من نامنظم بوده پریودم اختلاف داشت دوهفته تو اولین سونو

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
باشه ربطی نداره برحسب تاریخ پریودته

من 31.2اخرین پریودم بوده یعنی چند هفته ام؟

به تشخيص دكترتون مربوط ميشه من دكترم تو سونو اول تاريخ چهاردهم آپريل رو داد ، تو غربالگري اول چهارم آپريل ، تو غربالگري دوم هشتم آپريل ... دكترم  فعلاً هشتم آپريل رو مد نظر گرفته تا سونو بعدي كه ميرم دوباره ( البته خودش هميشه قلب بچه ريتم و ساختمان قلب رو چك ميكنه با يك سونو معمولي كه تو مطبش داره) اما من همه اش ميترسم هم درد طبيعي رو بكشم هم سزارين 

اما نگران نباشيد  دكترتون  تاريخ دقيق رو ميگه 

.....If the need the moon , I'll bring it down myself
عزیزم برحسب تاریخ پریودت حساب کن

گلم رو تاريخ پريود نميشه حساب كرد حدودي هست  بستگي به لقاح داره و تايم لقاح رو به مرور تو سونو سه بعدي يا چهار بعدي يا ... (سونو پيشرفت) تشخيص ميدن 

ني ني من رو٦ روز بزرگ تر تشخيص دادن رو همون اما منتظر هستم تا اخرين سونو ببينم چه سني نشون ميده جنين رو 

گلم رو تاريخ پريود نميشه حساب كرد حدودي هست  بستگي به لقاح داره و تايم لقاح رو به مرور تو سونو ...

من تو آخرین سونوم که دهم همین ماه بود 30/5بودم یعنی بر حسب همین حساب کنم اخه دکترم هفته پیش همون تاریخ اخرین سونو به خودم گفت 30هفته ای دوباره دیشب میگه نه 30هفته و سه روزی یعنی چی آخه

یکی جوابمو بده 😦

یکی جوابمو بده 😦

سخت نگیر.اگرمیخواین سزارین بشین که نمیدونم ... ولی اگرمیخوای طبیعی بدنیابیاری... ده روز مونده به تاریخ زایمانت که دکنرمعین کرده گوش بزنگ باش😊امیدوارم بسلامت بدنیابیاد نینیتون .

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
من تو آخرین سونوم که دهم همین ماه بود 30/5بودم یعنی بر حسب همین حساب کنم اخه دکترم هفته پیش همون تار ...

اوه اين دكتر هام خيلي مسخره بازي دارن  فك كنم چون فكر ميكنه همه طبيعي بايد بيارن منتظر هست كه زمانش بشه دردتون شروع بشه و هفته براش مهم نيست

اگر اينجوره از الان كلاس يوگا بارداري يا اصولاً بهداشت  يا درمانگاه ها كلاس ميذارن براي خانم هاي باردار 

كه وقتي دردتون گرفت بدونيد چه تايمي بريد بيمارستان و زودتر نريد كه برتون گردونن خونه و استرس نداشته باشيد

اگر سزارين هستيد اما مهمه چون هفته ٣٩ ( البته دكترا مختلف هستن) تايم ميدن براي سزارين

اميدوارم با موفقيتي بدنيا بياريدش جفتتون سالم و سلامت

دکترم اصلا نگفته تاریخ زایمانم کی هست میخوام عوض کنم دکترمو تو آخرین سونویی که دادم 30هفته و پنج روز وزن بچه مو زده بود 1629میگه وزن بچه ت زیاده

استارترببخشید بچه ها لطفا بگین برای گلودرد سدی بایدچکارکنم؟خیلی واجبه لطفااا

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السوء ..یامجیب المضطر اجب المضطر بحق المضطر ونحن المضطرون..باالزینب یاالله.......