2777
2789
عنوان

سن بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 31 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اوه اين دكتر هام خيلي مسخره بازي دارن  فك كنم چون فكر ميكنه همه طبيعي بايد بيارن منتظر هست كه ز ...

زنده باشی عزیزم منم سر همین ناراحتم به خاطر دیابت نمیفهمم سزارینیم یا طبیعی اصلا توجه نمیکنه دکترم دیشب میگه خودت میخوای طبیعی بیاری یا سزارین میگم شما شرایط من و در نظر بگیر چیکار به من داری

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
استارترببخشید بچه ها لطفا بگین برای گلودرد سدی بایدچکارکنم؟خیلی واجبه لطفااا

عسل و آب لیمو آب جوش و زنجبیل بخور

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
منم همين مشكل رو دارم سونو ساك حاملگي با تاريخ پريودم بود دقيقا ولي سونوي قلب چهار روز با پريودم اخت ...

نه تا دوهفته طبیعیه من به خاطر دیابتم نگرانم باید بدونم سزارین میشم یا طبیعی از موعدم نگذره 

چايي نمك قرقره كن و اب جوش و عسل و يكم ليمو ترش قاطي كن بخور

انجام دادم ده بار خیلی درمانده شدم

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السوء ..یامجیب المضطر اجب المضطر بحق المضطر ونحن المضطرون..باالزینب یاالله....... 
انجام دادم ده بار خیلی درمانده شدم

آمپول باید بزنی دیگه

شالگردن بپيچ دور گلوت گرم بشه 

میترسم برم دکتر دارویی بده خطرداشته باشه چون اول بایدنشون دکترم بدم ازطرفیم میترسم چرک باشه نمیدونم چه کنم

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السوء ..یامجیب المضطر اجب المضطر بحق المضطر ونحن المضطرون..باالزینب یاالله....... 
میترسم برم دکتر دارویی بده خطرداشته باشه چون اول بایدنشون دکترم بدم ازطرفیم میترسم چرک باشه نمیدونم ...

نگرلن نباش منم تو بارداری آنفولانزا گرفتم آمپول بزنی بهتره

زنده باشی عزیزم منم سر همین ناراحتم به خاطر دیابت نمیفهمم سزارینیم یا طبیعی اصلا توجه نمیکنه دکترم د ...

نميتونيد فقط برأي مشاوره پيش بك دكتو ديگه كه مطمئن هستيد بريد با مدارك و  مشاوره بگيريد مطمئن بشيد كه طبيعي هستيد يا سزارين ... و اون موقع به دكترتون بگوان من فلان روش رو ميخوامانجام بدم و چون استرس دارم ميخوام خيلي شفاف بدونم تاريخم كي هست مع زرداري برم برأي پذيرش بيمارستان 

.....If the need the moon , I'll bring it down myself
نميتونيد فقط برأي مشاوره پيش بك دكتو ديگه كه مطمئن هستيد بريد با مدارك و  مشاوره بگيريد مطمئن ب ...

چرا میخوام اصلا دکترمو عوض کنم 

آره تاریخ پریود دقیق تره

يه سوال دارم

بچه كه از اولين پريود به وجود نيومده من وشوهرم روز تخمك گذاريم اقدام داشتيم اما سن بچه از اولين روز پريودمه چرا؟

گروه قرمز🤫😐وزن اولیه ۹۰ ⁦☹️وزن فعلی ۸۷ وزن هدف۶۰تاریخ شروع:۹۸/۷/۱۸