2777
2789
طعم گوشت اردک رو دوست ندارم جمعه خونه مامانم بودیم بنده خدا صبح زود بیدار شد با ذوق برامون اردک شکم ...

راستش منم چندساله نخوردم مزه اردک یادم رفته اون هفته شوهرم گرفت همه گفتن خوشمزه هست نمیدونم فردا بذارم ببینم چی میشه

بس که نادیدنی از مردم عالم دیدم          روشنم گشت ک آسایش نابینا چیست😒😒😒😒

بلدرچینم نمیخورم مرغ هم نمیخورم فقط بوقلمون دوست دارم که تقریبا بیشتر اطرافیانم از گوشتش بدشون میاد اما من دوست دارم 

زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش انرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خود منم ۹ ماهه رژیمم یعنی دقیقا بعد از زایمانم😔 ۳۰ کیلو وزن کم کردم تازه برگشتم به وزن قبل از بارد ...

خوشبحالت چجوری کم کردی روشتوبگومن ده کیلوکم کنم

مراازچشم هاانداخت خوبی های بی حدم که دل رامیزند چیزی که بی اندازه شیرین است.........
یکی دوروزدیگه میشم۲۰هفته

انشالله بسلامتی.بچت سالم باشه ایشالله.حالا من ابجیم ۵۰روزه بدنیا اورده دخملشو تو بارداریش همش خونشون بودم غذاهایی که هوس میکردو براش درست میکردم اخه همین یه خاهرو دارم مادرمم بنده خدا پاش درد میکنه.ی حسه خاصی داره خاهرت باردار باشه.😍😍😍😍

انشالله بسلامتی.بچت سالم باشه ایشالله.حالا من ابجیم ۵۰روزه بدنیا اورده دخملشو تو بارداریش همش خونشون ...

وای عزیییزم دستت دردنکنه خیلی کارخوبی کردی😊😊😊من خونوادم دورنوخواهرام ازم کوچیکترن😁

سلام مهشید جان خوبی عزیزم کوچولوت خوبه؟😍

سلام گلم خوبیم خداروشکر ، شما چطوری چیکار میکنی؟

زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش انرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است.