2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خود منم ۹ ماهه رژیمم یعنی دقیقا بعد از زایمانم😔 ۳۰ کیلو وزن کم کردم تازه برگشتم به وزن قبل از بارد ...

وای آفففرین ماشاالله دختررررر

بخور نوش جونت عزیزم بعدش ورزش کن بسوزونش حیفه مراقب زحمتات باش

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
عزیزممممم موفق باشی آره شما ماشاالله خدای اراده ای میبینمت جون میگیرم قوی میشم هیچکی جلودار نخوردن ...

آفرین عزیزم شمام با اراده ای به فکر عید و خوش هیکلی باش من که عزمم و جزم کردم برای لاغری بعد عيدم ادامه میدم.به امید پیروزی.😚💪

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

انشاالله زودتر به هدفت میرسی  من لاغر شدم کاملا اما شکمم شل شده که دو هفته دیگه وقت جراحی دارم

چرا جراحی

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
وای آفففرین ماشاالله دختررررر بخور نوش جونت عزیزم بعدش ورزش کن بسوزونش حیفه مراقب زحمتات باش

هر روز ۳ بار خودمو وزن میکنم اجازه نمیدم حتی یک گرم اضافه بشه 

خیلی سخت وزن کم کردم

بله عزیزم

وااای 500کالری خیلی کمه که ... منم میخوام 10کیلو.کم.کنم 1200کالری در روز استفاده میکنم با یک.ساعت پیاده روی و ورزش حدود 300تاشو.میسوزونم میشه 900تا همش در حال ضرب و تقسیمم😂😂

🌸بی محابا بغلم کن وسط مردم شهر!به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد🌸