سرلاک مدیر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 121 عنوان نهار | مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 90 پست فردا نهار چی بپزیم 🤔🙄😉😀 همیشه آینددمو روشن میبینم..😊😍 1396/10/20 | 02:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خرزهر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9557 ماکارونی😭😭😭 دیگه رفت تا بعد عید که ماکارونی بخورم فردا ناهار کوفته برنجی داریم خخخ هورام جون خوبی.ماکارونی بی ماکارونی.😁 خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
سرلاک مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 121 شاید تا صبح مردم😩 خدا نکنه دوستم😏 همیشه آینددمو روشن میبینم..😊😍
zohreh_banoo عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 667 وااااای نامررررردددد😣😣😣 عکس نتیه؟ یا مال خودته؟😢 نه بخدا شام امشبمون بود
atefefeli عضویت: 1396/08/07 تعداد پست: 1124 استانبولی باترشی میشه لطف کنید برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرسید ممنونم
"هورام"21502 عضویت: 1392/04/02 تعداد پست: 18575 من که رژيمم راحت آشپزخونه تعطیله.😁 😁😁😁منو بگیر دارم پس میفتم اینا نمیدونن من یه روز ۵۰۰ تایی رو پشت سر گذاشتم حالام نمیدونم چرا نمیخوابم با این همه دل ضعفه تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
soz1394 عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 7959 وای اینا چیه نصف شبی میذارین به فکر ما رژیمیا باشین 😙😭 وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
با_چشمات_بخند عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 473 🤕🤕 زخمیم کردی 🌸بی محابا بغلم کن وسط مردم شهر!به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد🌸
"هورام"21502 عضویت: 1392/04/02 تعداد پست: 18575 خخخ هورام جون خوبی.ماکارونی بی ماکارونی.😁 قربونت عزیزم خوبم😘😘😘لاغری خوشمزه ترینه😋😋😋😍😍😍 تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
خرزهر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9557 😁😁😁 منو بگیر دارم پس میفتم اینا نمیدونن من یه روز ۵۰۰ تایی رو پشت سر گذاشتم حالام نمیدونم چرا نم ... اوه اوه امروز 500بودي من فردا 500دارم با وجود پری.ولی من گول نمی خورم قوی باش خواهر.😁 خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
نازان6 عضویت: 1391/05/11 تعداد پست: 10870 منم دلم ماکارونی میخواد اونم با سالاد کاهو و سس فراوون یا شایدم سالاد شیرازی🤔🤔🤔در هر صورت نمیتونم درست کنم پسرم ماکارونی نمیخورههههه😖😖احتمالا باقالی قاتوق درست کنم مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت....
zohreh_banoo عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 667 وای اینا چیه نصف شبی میذارین به فکر ما رژیمیا باشین 😙😭 خود منم ۹ ماهه رژیمم یعنی دقیقا بعد از زایمانم😔۳۰ کیلو وزن کم کردم تازه برگشتم به وزن قبل از بارداریم یعنی ۵۶ کیلو
با_چشمات_بخند عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 473 😁😁😁 منو بگیر دارم پس میفتم اینا نمیدونن من یه روز ۵۰۰ تایی رو پشت سر گذاشتم حالام نمیدونم چرا نم ... 500کالری؟؟ 🌸بی محابا بغلم کن وسط مردم شهر!به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد🌸
"هورام"21502 عضویت: 1392/04/02 تعداد پست: 18575 اوه اوه امروز 500بودي من فردا 500دارم با وجود پری.ولی من گول نمی خورم قوی باش خواهر.😁 عزیزممممم موفق باشیآره شما ماشاالله خدای اراده ای میبینمت جون میگیرم قوی میشم هیچکی جلودار نخوردن و ورزش کردنم نیست 💪💪💪 تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
soz1394 عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 7959 خود منم ۹ ماهه رژیمم یعنی دقیقا بعد از زایمانم😔 ۳۰ کیلو وزن کم کردم تازه برگشتم به وزن قبل از بارد ... منم ۲۰ کیلو کم کردم هنوز ۱۰ کیلو مونده تا عید به وزن دلخواهم برسم وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢