2777
2789
عنوان

اچ آی وی

| مشاهده متن کامل بحث + 12168 بازدید | 310 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با یه تاپیک با احساساتت بازی میشه؟ بعد احساس نمیکنی یه درصد اگر حرفای استارتر درست باشه با احساسات ا ...

زبون مریخی حرف میزنم درک نمیکنید چی دارم میگم؟اینکه حقمه بدونم بی ادبیه؟شما دایه مهربون تر از مادر نشید و زبون بقیه 

بله احساساتم بازی میشه اگه واقعی باشه 

با احساساتمم بازی میشه سر کاری باشه 

طبق هر حقی که هر کی داره ازش خواستم توضیح بده اگه سرکاری نیست برداشت خودمو گفتم سرکاریه تاپیک شماست مگه؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
درضمن سال 13400 درمان قطعی این بیماری میاد

جدا؟ خدا رو شکر. چه خوب

بیشتر از هر کسی خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. برای خودت وقت بذار. به خودت برس. به سلامتیت اهمیت بده. نذار آدمای منفی تو رو بهم بریزن. خودتو قوی کن و در عین حال صفات انسانی نیکو رو در خودت پرورش بده. اینطوری هم موفقی و هم بقیه دوستت خواهند داشت. تو فقط یکبار به دنیا میای پس از هر روزت لذت ببر. زندگی برای هیچکس بدون سختی نیست. 🌷😀😉
عزیزم فکر کنم بدون نزدیکی مستقیمم بشه باردار شن اگر اسپرم شوهرشونو بهشون تزریق کنن الیته مطمئن نیستم ...

آی یو آی اینطوره اسپرم مردو میگیرن تزریق میکنن به رحم زن.

ان شالله دوستمون اگه خودش دوست داره مادر بشه و یه بچه سالم بدنیا بیاره.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
وا دست انداختن چیه خب میگم حتما برو دربارش تحقیق کن . این بیماری اون چیزی که شماها فکر میکنید نیست& ...

همه جواب دادن الا استارتر !من اون قسمت رابطه همسرو درک نمیکردم شما توضیح دادی گفتم والا چی بگم یعنی حتما همینطوره و فهمیدم همون 4 خط شما کافی بود برام اینیم که گفتم تو تاپیک نمیخام بمونم به خاطر سرکاریش نیست به خهطر همون حسیه که سوای سرکاری احساس میکنم واقعی باشه عصابشو ندارم ناراحتم میکنه

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
استارتر برداشتم از تاپیکت سرکاریه و بازی با احساسات  اگه دوست داشتی رفع ابهامات کن

یعنی چون سرکاری بود اینطوری حرف زدی؟ اگه واقعی بود راهنمایی میکردی؟ زندگی لحظه به لحظه اش امتحانه یهو خدا میگه برگه ها بالا اونوقت نمیاد بگه فکر کردم شوخی میکنی!

زبون مریخی حرف میزنم درک نمیکنید چی دارم میگم؟اینکه حقمه بدونم بی ادبیه؟شما دایه مهربون تر از مادر ن ...

یکم آروم تر جای تند تند تایپ کردن یکم فکر کنیم قبلش

یکم مهربون تر باشیم باهم :)

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )
من فرار نکردم فقط در عجبم چه راحت آدمارو قضاوت میکنید

عزیزم من یه سوال از شما پرسیدم همه از جانب شما حرف زدن الا خودت اگه از اول چون موضوعت خاصه توضیح کوچیکی بدی ادم جای سوال براش باقی نمی مونه چند بارم گفتم 

بعضیا انگار طلب دارن از استارتر 😂 عجبا 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )
یکم آروم تر جای تند تند تایپ کردن یکم فکر کنیم قبلش یکم مهربون تر باشیم باهم :)

دقیقا این حرفو در مورد خودتونم بگید اول از همه به جای تند تند قضاوت کردن من و ریپلای کردن کمی فکر کنی که یه حرف از صد بعد برداشت میشه منتهی شماها منفی فکر کن هستید و خیلی راحتالفاظ به کار میبرید تهشم میایید میگید کمی مهربان تر و این حرفا برای من با این رفتار نمیتونی شخصیت واقعیتو مخفی کنی 

رفتار خودتون و دخالت تو کار دبگرون همون بی ادبی محسوب میشه