2777
2789
عنوان

اچ آی وی

| مشاهده متن کامل بحث + 12168 بازدید | 310 پست

حتی اگر سرکاری هم باشه بخودم هیچوقت این اجازه رو ندادمو نمیدم ک کسی رو بابت سؤالش و مشکلش برنجونمو مسخره کنم

چون ادمیم ک همه دلمو میشکنن دلم نمیاد ولی کسیو ناراحت کنم

حالا همه بیاین تاپیک من راه های کاهش وزن و سفت کردن پوست بعد لاغری رو بگید:|

تضمین. میدم سرکاری هم نیست

همه که نباید لاغر باشن😒 من یه تپلیِ بانمکم😝✌

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه اصلا برای من قضاوت ها مهم نیست دلمم نمیشکنه بالاخره خدا جای حق نشسته من ناراحت نمیشم دلمم نمیشکنه ...

واقعا خدا دوست داره که یه مرد فهمیده و عاشق و کنارت قرار داده قضاوت دیگران چه اهمیتی داره مهم خودتی و شوهرت و خواسته هاتون

بعد از رفتنت از این تاپیک بهتره یه کم مطالعه کنی درباره این بیماری عزیزم

الان منو دست میندازی با این حرف؟چه نیازیه اینطور بگید؟ 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
نه اصلا برای من قضاوت ها مهم نیست دلمم نمیشکنه بالاخره خدا جای حق نشسته من ناراحت نمیشم دلمم نمیشکنه ...

عزیزم ان شاالله که به زودی باردار میشی ، خانم گل مطمعنا علم پزشکی خیلی پیشرفت کرده و درمان میشید ، خب من کسی رو میشناسم که جراح بود و این بیماری رو گرفته و الان هم زندگی طبیعی خودش رو داره ، من مطمعنم ان شالله درمانی قطعی برا این بیماری پیدا میشه

درضمن سال 13400 درمان قطعی این بیماری میاد

پس درسته ک درمان داره منم تو ی کانال خوندم خداروشکر عزیزم خوشبخت باشی

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢
موضوع خاص و ناراحت کننده ای هست  دوست ندارم با احساساتم بازی بشه  امیدوارم سرکاری باشه و ...

با یه تاپیک با احساساتت بازی میشه؟ بعد احساس نمیکنی یه درصد اگر حرفای استارتر درست باشه با احساسات اون چقدر بازی میشه وقتی کامنتای بی ادبانه ی شمارو میخونه؟

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )
الان منو دست میندازی با این حرف؟چه نیازیه اینطور بگید؟ 

وا دست انداختن چیه

خب میگم حتما برو دربارش تحقیق کن . این بیماری اون چیزی که شماها فکر میکنید نیست 

حرف کسی روهم که اینجا قبول نمیکنید

خب خودتون برید تحقیق کنید 

عزیزم هر کی یک بیماری داره و مهم نیست چطوری گرفته مهم اینه درمان کنه و لذت زندگیشو ببره. خداروشکر الانم داروهای خوبی برای این بیماری هست. یک مستند دیدم افرادی بودن که از بیست سالگی داشتن و الان ۴۰ یا بیشتر سن داشتن و به خاطر کنترل و درمان درست در کنار خانوادشون به خوبی زندگی میکردن. در مورد بارداریتم به علائم توجه نکن نزدیک موعد پریودت بی بی بزن هر وقت مثبت شد برو آز بده. انشالله با اولین بار اقدام مامان شده باشی و مثل ما انتظار نکشی. 

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
من ناخواسته دچار این بیماری شدم و میتونیم یه بچه سالم داشته باشم .همسرمم فدای خواسته های خودم نکردم ...

من از طرف همه معذرت میخوام خدا ایشالا همراه عشقتون باشه ایشالا بچه های خوشگل به دنیا بیاری و از زندگی هرچی میخوای خدا بهت بده بازم از ته دل از طرف همه معذرت میخوام