2777
2789
عنوان

فلج خواب

219 بازدید | 28 پست

شوهرم نفس نفس میزد دستاشو تکون میداد 

تو خاب ببدارش کردم گفت داشتم خفه میشدم نجاتم داذی هرچی داد زدم نفمیدی منم گفنم نه الانم بالاسرش بیدارم ک راحت بخابه ۵ونیم باید بره سرکار😰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بختك ميوفته رو ادم بهش ميگن 

عزیزم من هیچی روم نمیفته...فقط بیدار میشم ولی نمیتونم هیچ جامو حرکت بدم...داد میزنم ولی صدام در نمیاد...نمیتونم نفس بکشم...اگه کسی کنارم باشه متوجه نفس کشیدن غیرطبیعی ام میشه

بختک ما میگیم ب نظرم از پرخوری و فشار عصبی میشه الهی بمیرم براش چسییده ب من خابیده یخ کرده بدنش ازتر ...

نه بابا من خودم چند بار اينطوري شدم 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 
عزیزم من هیچی روم نمیفته...فقط بیدار میشم ولی نمیتونم هیچ جامو حرکت بدم...داد میزنم ولی صدام در نمیا ...

همون بختكه ديگه بختك ادم نيست ببينيش يا حس كنيش كه 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

مثل اينكه ميگن طرف مثل بختك افتاده رو زندگيم منظور همينه

خب یه دلیلی داره دبکه بیخودی ک‌نیس😕از پرخوری و فشار عصبی و عوامل دیگس

نميدونم