2777
2789
عنوان

فلج خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 28 پست
میگن رو‌ زائو هم میفته  وقتی زایمان میکنی

من وقتی حامله شدم جن ها تو خواب خیلی اذیتم میکردن هر شب خواب های فوق ترسناک میدیدم دیگه شوهرم بالا سرم مینشست تا اینکه مادر شوهرم رفت از یه اخوندی پرسید گفت فلان سوره هارو تو چهار طرف خونه با صدای بلند بخونه و واقعا بعد اون مشکل نداشتم

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدون تحقیق کن😀یه مادر باید همه چی بدونه😌

چشم 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 
من وقتی حامله شدم جن ها تو خواب خیلی اذیتم میکردن هر شب خواب های فوق ترسناک میدیدم دیگه شوهرم بالا س ...

وایییییی من خیلی میترسم وحشتناک میترسم اصن نبایذ تنها بخابی حتی یه لحظه الهی بگردم 

وایییییی من خیلی میترسم وحشتناک میترسم اصن نبایذ تنها بخابی حتی یه لحظه الهی بگردم 

وای تجربه خیلی بدی بود

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
خیلی بده...بیشتر کم غذام تا پرخور...دلیلش میدونی چیه؟من تو نت هم گشتم ولی دلیل شو پیدا نکردم تا دیگه ...

من الان براش دعا گذاشتم تو‌گردنش چاقو زیر سرش😀گ راحت بخابه خداروشکر الان خابه

اوهوم اینم هس فلج خابه دیگه بدن بی حرکن میشه

من که ی مدت تفرحم بود باور کن روزی یا شبی 2 یا 3بار بختکی میشدم تو بارداریم ولی شکر خدا اصلا نشدم.الانم سالی ی بار بزور.بدن ادم قفل میکنه بدون توانی برا حرکت فکر میکنی بیداری و میبیتی اطراف رو ولی دقیقا اطرافت اون چیزه که هست رو نمیبینی فقط ادم اونجور حس میکنه.باید تمام قوا و قدرت رو ی جا جمع کنه تا تکان بخوره.ممکنه بخوابه باز بشه.من گاهی چندبار پشت هم میشدم اخرش بیخیال خواب میشدم.خیلی وقته تنها بودم و شدم.میدیدم شوهرم اومده درحالی که واقعا اینطور نبود.اون سرکار بود

علت شو میدونی چی بود؟ چطوری خوب شدی؟

شنیدم میگن از اعصاب و ناراحتی.والا الانم کلی فکر و خیال دادم ولی نمیشم.ما خانوادکی دجاریم..خودبخود خوب شدم عزیزم.خیلی وقتا اون لحظه خدادو صدا کردم یا صلواتدفرستادم ی بار انقدر بختکی شدم که قشنگ فحش میدادمش.خخخ..من مجردین جندین بار تو اون حالت انکار قشنگ یکی باهم رابطه برقرار نیکرد.قشنگ حسش میکردم از پشت تز جلو بخدا راست میگم الان شکر خدا سالهاس اون حس نیومده سراغم.خو اهرمم اونطوری مشه هنوز.میگه یکی همش باهام ور میره.شوهرم داره

بختک ما میگیم ب نظرم از پرخوری و فشار عصبی میشه الهی بمیرم براش چسییده ب من خابیده یخ کرده بدنش ازتر ...

بختک چیه این حرفا چیه 

حتما بره دکتر پی گیری کنه خدای نکرده اتفاق بدی نیفته 

همین جوانا سکته می کنن  بخاطر فشار واسترس زندگی و فشار خون و...