2821
2789
عنوان

همسایه فضول

158 بازدید | 12 پست

من 5سال تو یک آپارتمان ده طبقه هستم و اسم های همسایه هارو نمیدونم و اونجا خیلی ساکته و کسی حرف نمیزنه اما یک همسایه امده میگه اسمت چیه شوهرت چکارست دیشب گریه میکردی صدات آمد تو اتاق من شوهرت کتک زد من جواب اینو چی بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید نگرانته اگ حس میکنی از فضولیه بگو اره منم شنیدم صدای دعوای کس دیگه بود ولی دیگ فضولی نکردم ببینم کیه

این منم از همه جا وا مانده….                                             

اوه همین این تموم همسایه ها رو پر میکنه بجای دلداری میره از کتک خوردن و اختلاف بین و تو شوهرت به همه میگه اوناهم شاخکاشو تیز میکنن فضولی زیاد میکنن پشتشونو میکنن یه جوری رفتار میکنن به جرم گناا ناکرده .سریع دمشو بچین

دیدیبهش بی محلی کن حساب کار دستش میاد

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
اوه همین این تموم همسایه ها رو پر میکنه بجای دلداری میره از کتک خوردن و اختلاف بین و تو شوهرت به همه ...

وای راست میگه نمیدونم چکار کنم اخه منو کتک زد به توجه 

وا. چرا باید جواب بدی اصلا؟

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).