2777
2789
عنوان

خانوما کسی عمل لوزه داشته بچش کمک

55 بازدید | 9 پست

پسرم ۴سال و خورده ای ... یکم تو خواب خرخر میکنه تو دماغی حرف میزنه . عکسم گرفتم متخصص اطفال گفت لوزه سوم داره که بزرگم هست . فردا میخوام ببرم گوش و حلق و بینی .....خیلی استرس برا عمل دارم . کسی عملشو داشته؟ سخته ؟ عوارض عمل چیه شنیدم سیستم ایمنی بچه ضعیف میشه 

از من به شما نصیحت اتفاقا داشتم به یکی از اعضا میگفتم قبل هر چیزی بچتون رو ببرین پیش یه تل گیر کاربلد

احتمال داره بچه تل باشه و نفهمیدیم

لطفا اگه بردی نتیجه رو بهم بگو 

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم دختر من یم سال پیش عمل کرد عمل خیلی راحتی‌ و دوران نقاهت کوتاهی داره روی سیستم ایمنی بدنش تاثیری نذاشته 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
از من به شما نصیحت اتفاقا داشتم به یکی از اعضا میگفتم قبل هر چیزی بچتون رو ببرین پیش یه تل گیر کاربل ...

واقعا ممکنه تل باشه؟ یبار بچه بود تل شده بود . دکترم برده بودم یه نفر بهم گفت شاید تل شده باشه

واقعا ممکنه تل باشه؟ یبار بچه بود تل شده بود . دکترم برده بودم یه نفر بهم گفت شاید تل شده باشه

بعله میمونه همش گوش و گلو دچار عفونت می‌کنه دکترا هم میگن لوزه داره

اگه یبوست داره همش تشنه میشه کم غذاست بعضی وقتا چشمش کوچیک میشه بینیشو میخارونه اینا از علایم تل شدنه

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

بعله میمونه همش گوش و گلو دچار عفونت می‌کنه دکترا هم میگن لوزه دارهاگه یبوست داره همش تشنه میشه کم غ ...

امشب میبرمش .یه جایی هست تل میگیرن میشناسم بچه هم بود بردمش