2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بله ولی نمیدونم چجوری کنترلش کنم

سخته درک میکنم ولی سرم امده

راستش من یکی دوتا سقط داشتم. یه مدت مجبور بودیم خونه مادر شوهرم بریم خواهر شوهرم حامله شد هروز خونه مادر شوهر پلاس بود مادر شوهرم تو دهنا انداخت عروس منم دعا کنیدو از این حرفا منم استرس میگرفتم هر ماه پریود میشدم گریه میکردم حتی iuiکردم نگرفت تااینکه از خونشون رفتیم شوهرم میگفت دیگه امید ندارم بچه دار بشیم من که با خونواده شوهرم حرفمون شده بودو رفتو امد نداشتم خیلی استرسم کم شد بی خیال بودم سر 2ماه باردارشدم 4تا بی بی استفاده کردم بازم باورم نمیشد رفتیم ازمایش دادیم مثبت بود 

خدایا دوست دارم

سلام دوستان..منم چهار ساله توی اقدامم...ان شاالله همگیمون زودت

ر به حاجتمون برسیم..انتظار خیلی سخته

صبورانه در انتظار زمان بمان!هرچیز در زمان خودش رخ می دهد .باغبان حتی اگر باغش را غرق آب کند ،درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند  
ان شاالله بسلامتی .تو رو خدا خواستی زایمان کنی ما بی بچه ها رو هم یاد کن و دعایی برامون کن

،،خداشاهده از روزی که باردارم هر لحظه ای که به یاد منتظرا بیفتم دعا میکنم ،خدا حاجت همه ی حاجت مندارو بده

بازم خدا روشکر.ما رو هم دعا کن.ان شاالله بسلامتی

عزیزم نگران نباش همیشه امیدوار باش عزیزم خدا بنده هاشو دوست داره همیشه بگو من مادر میشم باورت نمیشه من خیلی وقتا بالش و بغل میکردم مثلا بچمه روپام خوابش میکردم باهاش حرف میزدم. حتما حامله میشی فقط از خدا بخواه فدات بشم

خدایا دوست دارم