2777
2789
عنوان

دو خواهر یا نظر بدن

368 بازدید | 43 پست

اونایی که فقط دو خواهر ن و برادر ندارن چه حسی دارین دوست داشتین داداش داشتین رابطتون با هم چطوره اخه من دو‌دختر دارم موندم که پسر بیارم یا نه اینده بهم نمیگن کاش داداش داشتیم ، علی رغم اینکه شوهرن پسر میخواد ولی دیگه بچه سوم نمیخواد ،منو راهنمایی کنین بی زحمت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من داداش دارم برم بیرون👋👋👋

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖
نه نیار زنداداش به جونشون ننداز😂😂😂

😁😁😁

من از عهد آدم تورا دوست دارم❤ار آغاز عالم تورا دوست دارم❤چه شبها من و آسمان تا دم صبح❤سرودیم نم نم تو را دوست دارم❤نه خطی!نه خالی!نه خواب و خیالی❤من ای حس مبهم تو را دوست دارم💖💖💖

خب تو اقوام زیاد داریم  دو تا دخترن. 

خیلی راضین 

دلشون هم برادر نخواسته هیچوقت 

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
نهه سنشون زیاد نیس یکش ۵ساله اون یکی پنج ماه

خیلی خوبه ،من و خواهرم واقعا دلمون داداش می خواست همیشه دربارش حرف میزنیم

وقتی می تونی توقع بخشش داشته باشی که خودت چیزی با ارزش تری و بخشیده باشی....!