2777
2789
عنوان

نامزدم سیزده سال ازم بزرگتر

1060 بازدید | 91 پست

نامزدم سیزده سال ازم بزرگتر و این باعث شد حتی ازش بدم بیاد متاسفانه 

حالم خوب نیس

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

تحصیلکرده هست؟

بعد دیگه الان؟

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه عقد نکردید بهم بزن من مث تو۱۳سال شوهرم ازم بزرگ‌تره مث سگ پشبمونم

عقدم 🤦‍♀️🤦‍♀️

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

عمه من با سوهرش ۱۰ ستل نفاوت داشتن اینقدر همویگرو دوست داشتن

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
تحصیلکرده هست؟بعد دیگه الان؟

ن سیکل داره ولی کاری و باخلاق

عقدم 🤦‍♀️🤦‍♀️

چند سال اختلاف دوست داشتی؟ چرا فکر میکنی بده؟

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
مگه از اول نمیدونستی که الان حالت بد شده

چرا میدونستم از اولم فک میکردم العا نمیدونم چم شده یا چی شد اصن جواب مثبت دادم

خب اگ میتونی بهمش بزن چون از الان حالت بده کلا همیشه حالت بده هیچ چیشو حتی بهت خوبی هم کنه نمتونی ببینی و تحمل کنی... از الان قطش کنی بهتر اینکه ک با حال بدتر جوونیتو بزاری و بعد قطش کنی

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد