2777
2789
عنوان

دندانم رو چکار کنم

41 بازدید | 4 پست

یه دکتر رفتم گفت نیاز به عصب کشی داره ولی یکی دیگه بهم کفت نه به عصب نرسیده، من تخصصی ندارم واقعا نمیدونم چکار کنم! عصر هم میخوام یه دکتر دیگه برم. از علائم هم بگم دوهفته پبش برای اولین بار حین غذا خوردن اون قسمت از دهانم درد گرفت که قابل تشخیص برام نبود که کدوم دندون هست. شما دندونی که در ظاهر سالمه و دردی هم نداشته رو عصب کشی کردید؟! نظرتون درباره روکش بعد از عصب کشی چیه

عصب کشی لزوما به درد ربطی نداره

اگر درد خودبه خودی داشنه باشی حتما عصب کشی میخواد

اما نبود درد دلیلی بر عدم نیاز به عصب کشی نیست

معمولا این اختلاف نظر ها وقتی پیش میاد که پوسبدگی دندونت عمیق باشه

من توی ابن موارد به بیمارم میگم دندونت رو باز میکنم، پوسیدگی رو برمیدارم اگر یه عصب رسید طبیعتا عصب کشی میکنم اگر نرسید با ترمیم درمان میشه

چون عکس و معاینه گاهی نمیتونن با قطعیت مشخص کنن که کدوم درمان نیازه 

عصب کشی لزوما به درد ربطی ندارهاگر درد خودبه خودی داشنه باشی حتما عصب کشی میخواداما نبود درد دلیلی ب ...

احتمالا به ریشه نزدیک هست که اختلاف نظر دارند، ممنونم، نظرتون درباره روکش چیه؟شنیدم بعد از عصب کشی باید روکش بشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

احتمالا به ریشه نزدیک هست که اختلاف نظر دارند، ممنونم، نظرتون درباره روکش چیه؟شنیدم بعد از عصب کشی ب ...

روکش هم باز بستگی به شرایط دندونتون و مقدار تخریبش داره

همه دندون‌های عصب کشی شده نیاز به روکش ندارن

این رو دکترتون بعد از معاینه میتونه تشخیص بده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز