بچه ها ببخشید اگه واضح میگم لطفا نترکونید چندبار خواستن تاپیک بزنم ترسیدم با واکنش های بد مواجه شم اما خب نمیدونم چیکار کنم اگه کسی تجربه مشابه داشته لطفا راهنمایی کنه
من عقدم و با همسرم رابطه دارم و خیلی گرم مزاجه
اما خب چیزی که متوجه شدم اون اوایل حین رابطه یکم خشن بود منم بدم نمیومد و جایی که اذیت میشدم دست میکشید و نوازشم میکرد
چندوقت پیش باهام صحبت کرد گفت من رابطه خیلییی خیایییی خشن دوس دارم و این فانتزی تو ذهنمه اما فقط در حد حرف بود منم جدی نگرفتم
تا اینکه دوشب پیش وقتی رابطه برقرار کردیم به شدت منو کتک میرد حین رابطه حتی با کمربند و اینکه هرچقد گریه و التماس فایده نداشت و خیلییییی شدید خشن رابطه برقرار کرد جوری که بعدش هم رحمم شدیدا درد گرفته بود هم خونریزی داشتم و هم اینکه حالم بد شد فشارم افتاده بود
اینم بگم خیلی دوسم داره و خیلی مهربونه اما حین رابطه خشنه
باهاش صحبت کردم گفت باشه رعایت میکنم
اما دیروز سرخود اومد قرص داد ب من که مال تحریک جنسی بود تاپیک هم زدم راجبش
دیشب شیفت بود بیمارستان بهش پیام دادم صحبت کنم گفت من این حس خشونت رو فقط و فقط ب تو دارم و دوس دارم انقد بزنمت که همه جات کبود شه نتونی از جات بلند شی بعد نوازشت کنم😐 خودش پزشکه اما بهش میگم بریم دکتر واکنش نشون میده میگه هرکسی یه فانتزی داره
بهش بگم اذیتم میدونم کمترش میکنه اما متوجه شدم روانی این کاره 😑راهی هست که کاملللا کامل کاااامل از ذهنش پاک شه؟یا درمان قطعی داره؟