2777
2789
عنوان

فقط خانمای متاهل بیان

426 بازدید | 38 پست

بچه ها ببخشید اگه واضح میگم لطفا نترکونید چندبار خواستن تاپیک بزنم ترسیدم با واکنش های بد مواجه شم اما خب نمی‌دونم چیکار کنم اگه کسی تجربه مشابه داشته لطفا راهنمایی کنه

من عقدم و با همسرم رابطه دارم و خیلی گرم مزاجه

اما خب چیزی که متوجه شدم اون اوایل حین رابطه یکم خشن بود منم بدم نمیومد و جایی که اذیت میشدم دست میکشید و نوازشم می‌کرد 

چندوقت پیش باهام صحبت کرد گفت من رابطه خیلییی خیایییی خشن دوس دارم و این فانتزی تو ذهنمه اما فقط در حد حرف بود منم جدی نگرفتم

تا اینکه دوشب پیش وقتی رابطه برقرار کردیم به شدت منو کتک میرد حین رابطه حتی با کمربند و اینکه هرچقد گریه و التماس فایده نداشت و خیلییییی شدید خشن رابطه برقرار کرد جوری که بعدش هم رحمم شدیدا درد گرفته بود هم خونریزی داشتم و هم اینکه حالم بد شد فشارم افتاده بود

اینم بگم خیلی دوسم داره و خیلی مهربونه اما حین رابطه خشنه

باهاش صحبت کردم گفت باشه رعایت می‌کنم 

اما دیروز سرخود اومد قرص داد ب من که مال تحریک جنسی بود تاپیک هم زدم راجبش

دیشب شیفت بود بیمارستان بهش پیام دادم صحبت کنم گفت من این حس خشونت رو فقط و فقط ب تو دارم و دوس دارم انقد بزنمت که همه جات کبود شه نتونی از جات بلند شی بعد نوازشت کنم😐 خودش پزشکه اما بهش میگم بریم دکتر واکنش نشون میده میگه هرکسی یه فانتزی داره 

بهش بگم اذیتم میدونم کمترش میکنه اما متوجه شدم روانی این کاره 😑راهی هست که کاملللا کامل کاااامل از ذهنش پاک شه؟یا درمان قطعی داره؟

وای خدایا

نه حتما باید بره دکتر فانتزی های خطرناکی داره ک انحراف جنسیه و هی بدتر میشه

و هرچی میاد تو ذهنشو میخاد روی تو پیاده کنه

قرص واسه تحریک داد بهت تاثیر داشت؟

ضرر داره نخور

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه مگه روانپزشک

خودشم بش پر و بال داده دیگه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡