2777
2789
عنوان

دررررددددد

75 بازدید | 18 پست

ینی ۱۸ سالته

ولی باید صبر کنی اون ماه و روز کوفتی برسه تا سیمکارتتو به اسم خودت کنی ، حساب بانکیت عادی بشه ، واسه کارای اداری ننه باباتو دنبال خودت نکشونی ، بتونی پشت فرمون بشینی و...

از همه مهمتر ، کاربرایی که نوشتن "زیر ۱۸ سال ریپلای نکنن" رو ریپلای کنی🤡🤡🤡😭😭😂😂😂

فرزند آذربایجان عزیز💚 اندکی شاعر و نویسنده ، به زودی مدرس زبان انگلیسی ، فوتبال دوست و سیاست زده / ضد لیبرالیسم ، ناسیونالیسم ، فمینیسم و قص علی هذا...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدرم زود به بلوغ فکری رسیدی.. همسن خودمی.. بابام بم میگه تورسیدی به بلوغ عاطفی ولی خودم میدونم رفتارام ناهنجاره نرسیدم

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

مورد آخرمثلا یکی ک امروز ۱۸ ساله شده نظرش با دیروز فرق میکنه؟😂

همونو بگو 😭😂😂

من به عنوان آدمی که ۱۷ سال و خورده ای سن دارم ، واقعا از ۱۵ ۱۶ به بعد هیچ تغییر اساسی نکردم 

بعد تو این چند ماه چه تحولی قراره ایجاد بشه توم؟😭😂😭

فرزند آذربایجان عزیز💚 اندکی شاعر و نویسنده ، به زودی مدرس زبان انگلیسی ، فوتبال دوست و سیاست زده / ضد لیبرالیسم ، ناسیونالیسم ، فمینیسم و قص علی هذا...

فیلم +۱۸ هم ببینی🗿

جر😭😂

ولی میتونی شوهر کنی عوضش چون از ۴۰ ساله ها بیستر میفهمی😂😂

حالا دور از شوخی 

من شخصیت خودمو تو این سن واسه ازدواج کاملا آماده میبینم ، چه از نظر ثبات رفتاری ، چه تصمیم گیری های اساسی و مسائل دیگه

اما شرایطمو نه

اینکه قبل ۱۸ کسی بلوغ عاطفی یا عقلی لازم برای ازدواج رو نداره یه اصل کلی نیست

ولی اینکه شما قبل اینکه اهداف فردیتو دنبال کنی ، به درآمد و شغل مطمئن برسی و شرایط زندگیتو برای ازدواج آماده کنی حق نداری ازدواج کنی ، دقیقا یه اصل کلی و قانونه!

فرقش اینجاست

واییی چه بامزه گفتی بچمم🥺😂

والا بخدا اعصاب نموند برامون😭😂

چقدرم زود به بلوغ فکری رسیدی.. همسن خودمی.. بابام بم میگه تورسیدی به بلوغ عاطفی ولی خودم میدونم رفتا ...

اتفاقا دیگران اینو بهتر تشخیص میدن

چون ما درون خودمون رفتارامون رو جانب دارانه قضاوت میکنیم 

شاید منِ نوعی که دارم ادعا میکنم بالغم صرفا واسه این باشه که دوست دارم باشم 

ولی کسی که از بیرون میبینه ، خصوصا اگه ازمون یه شناخت پایه داشته باشه اینو راحت تشخیص میده

حالا دور از شوخی من شخصیت خودمو تو این سن واسه ازدواج کاملا آماده میبینم ، چه از نظر ثبات رفتاری ، ...

به دور از شوخی کاملا مخالفم باهات 

وقتی ۲۶ ۲۵ رسیدی متوجه میشی شخصیتت تا چه حد ناپخته بوده تو این سن 

من الان هرچی بگم شما میگی خیر 

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷