2777
2789
عنوان

دررررددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 75 بازدید | 18 پست
اتفاقا دیگران اینو بهتر تشخیص میدنچون ما درون خودمون رفتارامون رو جانب دارانه قضاوت میکنیم شاید منِ ...

متوجه نشدم پس چیجوریه الان رفتارت

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

مگه پور..‍ن میبینی؟

استغفرالله🗿😂

داداش ما خیر سرمون قرآن آموزیم ، پا منبر بزرگ شدیما🗿

فرزند آذربایجان عزیز💚 اندکی شاعر و نویسنده ، به زودی مدرس زبان انگلیسی ، فوتبال دوست و سیاست زده / ضد لیبرالیسم ، ناسیونالیسم ، فمینیسم و قص علی هذا...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به دور از شوخی کاملا مخالفم باهات وقتی ۲۶ ۲۵ رسیدی متوجه میشی شخصیتت تا چه حد ناپخته بوده تو این سن ...

شخصیت آدما به اقتضای تجربه هایی که به دست میارن مدام درحال رشد و تکامله

چیزی که اونا رو حتی تو سنین مختلف از هم متمایز میکنه ، همین تجربه ها و شرایطیه که پیش روشون بوده

لذا؟

اصلا نمیشه توی مسئله مهمی مثل ازدواج ، یه سن مشخص رو به همه تعمیم داد🤌

چه بسا کسایی که تو همون ۲۶ سالگی یا بالاتر هم با چالش های مسخره‌ای مواجه میشن که ناپختگی و عدم آمادگیشون رو برای زندگی مشترک نشون میده🗿

من هیچ وقت ازدواج تو سن کم رو تایید نکردم و نخواهم کرد ، چون تو اون بازه تمرکز رو اهداف فردی ارجحه

چون انگیزه و اشتیاق و سخت کوشی که تو وجود یه جوون ۲۰ ساله هست به مرور زمان و با پا به سن گذاشتن کمرنگ میشه

پس از دید من ازدواج توی سنی صحیحه که علاوه بر بلوغ عقلی ، عاطفی ، رفتاری و... ، فرد از نظر موقعیت و روابط اجتماعی و البته مسائل اقتصادی مثل درآمد کاملا یا تا حد زیادی به ثبات رسیده باشه🤝

فرزند آذربایجان عزیز💚 اندکی شاعر و نویسنده ، به زودی مدرس زبان انگلیسی ، فوتبال دوست و سیاست زده / ضد لیبرالیسم ، ناسیونالیسم ، فمینیسم و قص علی هذا...

متوجه نشدم پس چیجوریه الان رفتارت

سعی میکنم منطقی و درست باشه ، به عبارتی عالق و بالغانه😂😂😂