2777
2789
عنوان

چرا میگین هرکسی یک عیبی داره

66 بازدید | 10 پست

در مورد ازدواج طرفمون یک عیبی داشته باشه بپذیریم؟؟

مثلا خسیس باشه یا چشم چرون باشه باشه یا عصبی باشه یا معتاد باشه یا بی ادب باشه یا خودشیفته مغرور .. ...

یکی از این عیبهارو داشته باشه بقیش اوکی ! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این ویژگی های شخصیتی،توی کودکی شکل گرفته,اگه با خیال اینکه بعد از ازدواج و توی بزرگسالی یه شبه درمان میشن و ازدواج معجزه ای توی درمان ایجاد میکنه،سخت در اشتباهید

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

عزیزم عیب

یعنی یکی زود رنجه 

یکی زود عصبانی میشه

یکی کمالگراست

اینایی که شما میگی عیب نیست

بی اخلاقیه

کسی توصیه نمیکنه با همچین آدمی حتی وارد رابطه بشی چه برسه به ازدواج

عادت های اتمی و اثر مرکب
این ویژگی های شخصیتی،توی کودکی شکل گرفته,اگه با خیال اینکه بعد از ازدواج و توی بزرگسالی یه شبه درمان ...

نه منظورم اینه اینجا میگن هرکس یه عیبی داره باید بپذیری

خب همه عیبا بد هستن

مثل خساست خیانت غرور بددهنی یا...

عزیزم عیبیعنی یکی زود رنجه یکی زود عصبانی میشهیکی کمالگراستاینایی که شما میگی عیب نیستبی اخلاقیهکسی ...

خب عصبانی بودن خیلی بده

با آدم عصبی زندگی نکردین!

روزی هزاربار میمیرم و زنده میشم ازش😔

نه منظورم اینه اینجا میگن هرکس یه عیبی داره باید بپذیریخب همه عیبا بد هستنمثل خساست خیانت غرور بددهن ...

بله حق باشماست ،ادمی که عزت نفس داشته باشه و برای شخصیتش ارزش قائل بشه،به این ویژگی ها نمیگه عیب های سطحی

مگر که اولویت هاشون فرق کنه و یا خودشون هم این ویژگی ها رو داشته باشند

بعضی ها تشکیل زندگی مشترک و ادامه دادن به اون رو به هر قیمتی میپسندن و خودشون رو لایق و شایسته یه زندگی سالم نمیدونند

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱