2777
2789

فروپاشی روانی ینی چی؟؟ اول توضیح بده

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما بیشتر از اون چیزی که تصور میکردیم کش آوردیم 

قبلش فکر میکردم به این نقطه برسم تموم میشم اما الان میبینم که خیلی وقته اون نقطه و صدتا نقطه بعدش رو گذروندم 

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

فروپاشی روانی ینی چی؟؟ اول توضیح بده

ینی یه مدتی رو تو ذهنم با خودم میجنگم و تو دنیای بیرون به صورت گریه بروزش میدم 

در طول روز انقد مشغولم که فرصت نمیشه فکر کنم. یهو شب میشه. تنها میشم باز میفهمم کی ام و کجام و دارم با زندگیم چیکار میکنم🙂

ما بیشتر از اون چیزی که تصور میکردیم کش آوردیم قبلش فکر میکردم به این نقطه برسم تموم میشم اما الان م ...

دقیقااا منم همینطور 

احساس میکردم اگه به اون درجه برسم ، زندگیم تموم میشه ولی الان هنوز زندم

ینی یه مدتی رو تو ذهنم با خودم میجنگم و تو دنیای بیرون به صورت گریه بروزش میدم در طول روز انقد مشغول ...

خب همه ما ادمها همینجوری هستیم... ولی باید از درون خودتو درست کنی رو خودت کار کنی ک شد و خوشحال باشی سر هر چیزی بهم نریزی و برات مهم نباشه... حتما حتمااا ورزش یادت نره و مدیتیشن عااالیه واسه ارامش ذهن... خودتو سرگرم کن و فک کردن ب افکار بیهوده هیچ فایده ای نداره

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

خب همه ما ادمها همینجوری هستیم... ولی باید از درون خودتو درست کنی رو خودت کار کنی ک شد و خوشحال باشی ...

اون جمله که، باید از درون خودتو درست کنی.  خیلی درست بود🥲

خیلی ممنونم حرفاتون مفید بود برام :)♥️

اون جمله که، باید از درون خودتو درست کنی. خیلی درست بود🥲خیلی ممنونم حرفاتون مفید بود برام :)♥️

خواااهش میکنم کلااا همه چیز درونی از بیرون هیییچی نه درست میشه نه تغییر میکنه افراد اول باید از خودشون تغییراتو شروع کنن و با ایمان و توکل ب خدا و رها کردن همه چیز ادامه بدن... و معجزات الهی رو ببینن...