2777
2789

فروپاشی روانی ینی چی؟؟ اول توضیح بده

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما بیشتر از اون چیزی که تصور میکردیم کش آوردیم 

قبلش فکر میکردم به این نقطه برسم تموم میشم اما الان میبینم که خیلی وقته اون نقطه و صدتا نقطه بعدش رو گذروندم 

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

فروپاشی روانی ینی چی؟؟ اول توضیح بده

ینی یه مدتی رو تو ذهنم با خودم میجنگم و تو دنیای بیرون به صورت گریه بروزش میدم 

در طول روز انقد مشغولم که فرصت نمیشه فکر کنم. یهو شب میشه. تنها میشم باز میفهمم کی ام و کجام و دارم با زندگیم چیکار میکنم🙂

ما بیشتر از اون چیزی که تصور میکردیم کش آوردیم قبلش فکر میکردم به این نقطه برسم تموم میشم اما الان م ...

دقیقااا منم همینطور 

احساس میکردم اگه به اون درجه برسم ، زندگیم تموم میشه ولی الان هنوز زندم

ینی یه مدتی رو تو ذهنم با خودم میجنگم و تو دنیای بیرون به صورت گریه بروزش میدم در طول روز انقد مشغول ...

خب همه ما ادمها همینجوری هستیم... ولی باید از درون خودتو درست کنی رو خودت کار کنی ک شد و خوشحال باشی سر هر چیزی بهم نریزی و برات مهم نباشه... حتما حتمااا ورزش یادت نره و مدیتیشن عااالیه واسه ارامش ذهن... خودتو سرگرم کن و فک کردن ب افکار بیهوده هیچ فایده ای نداره

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

خب همه ما ادمها همینجوری هستیم... ولی باید از درون خودتو درست کنی رو خودت کار کنی ک شد و خوشحال باشی ...

اون جمله که، باید از درون خودتو درست کنی.  خیلی درست بود🥲

خیلی ممنونم حرفاتون مفید بود برام :)♥️

اون جمله که، باید از درون خودتو درست کنی. خیلی درست بود🥲خیلی ممنونم حرفاتون مفید بود برام :)♥️

خواااهش میکنم کلااا همه چیز درونی از بیرون هیییچی نه درست میشه نه تغییر میکنه افراد اول باید از خودشون تغییراتو شروع کنن و با ایمان و توکل ب خدا و رها کردن همه چیز ادامه بدن... و معجزات الهی رو ببینن...