2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه های غیر دولتی دغدغه ی آیفون لاک و ... ندارند؟ لوس نیستن؟ یه کم بیشتر فکر کنید

اونا تو یه لول دیگه لوسن

اکثرا هم از این بچه هایین که اراده کنن هر چی بخوان براشون فراهم میشه

نمیگم بچه های دولتی خوبن 

اما غیر دولتی ها بهتر نیستن

اونا تو یه لول دیگه لوسناکثرا هم از این بچه هایین که اراده کنن هر چی بخوان براشون فراهم میشهنمیگم بچ ...

هیچ وقت مقایسه نکنیم بچه بچه هستش یکی لوس یکی قوی یکی ناهنجار و ... بچه ی هر انسانی براش عزیز هستش بچه عزیزه تربیتش عزیزتر

هیچ وقت مقایسه نکنیم بچه بچه هستش یکی لوس یکی قوی یکی ناهنجار و ... بچه ی هر انسانی براش عزیز هستش ب ...

یه سریا میگن جو مدرسه دولتی فلانه بهمانه من با اونا هستم 

وگرنه دختر خواهر خودم سمپادیه فرزانگان ۲ همه از دم سیگاری و همجنسگرا و حتی به یکی از بچه هاشون تجاوز شده بود تو مدرسه‌

وگرنه واقعا فرقی نداره جو همه اش بده😅

اونا تو یه لول دیگه لوسناکثرا هم از این بچه هایین که اراده کنن هر چی بخوان براشون فراهم میشهنمیگم بچ ...

خوب اراده کنن بتونیم فراهم می‌کنیم بچه آوردیم که زندگی کنه حسرت نکشه یکبار بدنیا اومده یکبار حق زندگی کنه من خودم به شخصه دوست دارم فرزند طعم خوشبختی رو حس کنه البته بگم با شرطی و شروطی با باید و نبایدهای استاندارد

یه سریا میگن جو مدرسه دولتی فلانه بهمانه من با اونا هستم وگرنه دختر خواهر خودم سمپادیه فرزانگان ۲ هم ...

ربطی به مدارس و نوع مدارس نداره تو مدارس دخترانه دولتی مخصوصا تو سن بلوغ خیلی همجنس.... زیاده اونم به خاطر بلوغشون و عدم آگاهی هستش من خودم به دخترم آگاهی دادم 

خوب اراده کنن بتونیم فراهم می‌کنیم بچه آوردیم که زندگی کنه حسرت نکشه یکبار بدنیا اومده یکبار حق زندگ ...

ببین

بله باید امکانات فراهم باشه

اما لوس هم نباید باشه

باید مستقل باشه از سن کم یه سری چیز ها مثل مدیریت پول، مدیریت زمان، حل مسئله، کنار اومدن با مشکلات و ... رو یاد بگیره

نه اینکه بگه من آیفون میخوام بگی چشم بگه من فلان میخوام بگی چشم بگه من اینو میخوام بگی چشم. یا مثلا من دیدم خانواده هایی که بچه اشون میره دانشگاه خودشون میبرن و میارن نمیزارن با مترو بره یا لسنپ بگیره

خب این خجالت آوره😐

گاهی اوقات نه گفتن و ناراحتی لحظه ای بچه ها باعث خوشبختیشون تو آینده میشه

مثلا دختر یا پسر ۱۴ ساله ات بهت بگه بیا لباس زیر منو بشور تو میگی چشم؟

ببینبله باید امکانات فراهم باشهاما لوس هم نباید باشهباید مستقل باشه از سن کم یه سری چیز ها مثل مدیری ...

حق با شماست من خودم همسرم به دخترم گفته گوشیت بشکنه دیگه نمیارم و کهنه باید استفاده کنی چون مدام‌گوشیش از دستش میفته خواهر هر چقدرم پولدار باشیم دیگه پول آیفون نداریم برای خودمون بخریم بچه هامون که دیگه پیشکش 

خوب اراده کنن بتونیم فراهم می‌کنیم بچه آوردیم که زندگی کنه حسرت نکشه یکبار بدنیا اومده یکبار حق زندگ ...

مثلا باید به بچه پول تو جیبی مشخص بدی

و اگه تمومش کرد دیگه پول نباید بهش بدی

که یاد بگیره بهینه استفاده کنه 

و هر چی سنش میره بالاتر، چیز های بیشتری باید با پول تو جیبی خودش بخره(که البته بیشتر میشه مسلما)

یا از ۱۳ به بعد رفت و آمد های نزدیک خونه رو خودش باید انجام بده

ببینبله باید امکانات فراهم باشهاما لوس هم نباید باشهباید مستقل باشه از سن کم یه سری چیز ها مثل مدیری ...

اونا بچه های بد تربیت هستن که مقصرشم پدر و مادر کودک هستش من بچم عادت ماهانه میشه بهم‌نمیگه میگم مامان بگو دلتو ببندم یه چی بهت بدم بخوری میگه مامان تو چقدر لوسی

تجربه ثابت کرده فرانسه مدارس غیر دولتی فقط اسمه و اکثرا هیچی یاد نمیگیرن چون معلم هاشون خوب نیستن.کل ...

تجربه ما ک داریم میبینم ۵ ساله چیز دیگه ای هست

و راضی هستیم.

در حدی ک داستان مینویسن و ژورنال کار میکنن.

ضمنا اینکه با موسسه قرار داد دارن نه با شخص

💕

ااینه زبانشون هم همینهبرنامه نویسی هم همینهحتی هنر هم همینهآدمی که زبانش واقعا خوب و سطح بالاست نمیا ...

شما چرا ناراحتی عزیزم

و میخوای نظر اشتباه حودتو به من القا کنی؟

حتما راضی هستم ک اینهمه شهریه میدم

برای جفت بچه هام و نتیجه اش رو دیدم.

نیاز به اینهمه توصیه منفی شما نیست.✌️

شما هرکاری صلاحته انجام بده

من رو به شما صحبت نکردم 

💕

شما چرا ناراحتی عزیزمو میخوای نظر اشتباه حودتو به من القا کنی؟حتما راضی هستم ک اینهمه شهریه میدمبرای ...

الان بعضی از غیر دولتی ها خیلی رو آموزش بچه ها تاثیر مثبت دارند مدارس دولتی همش شده آموزه های دینی