2777
2789
اصلا مدارس دولتی بار علمی نداره بچه ها اکثرا چه تک فرزند چه چند فرزند لوس و پرتوقع شدن حرف شنوی ندار ...

دقیقا باید ببینی کدوم دولتیا خوبن کدوم غیراتفاعی تحقیق لازمه

من پسرم دولتیه کلاس۲۱نفره

معلم ب ۱۲نفر توجه داره بقیه ول معطل هستن

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
دقیقا باید ببینی کدوم دولتیا خوبن کدوم غیراتفاعی تحقیق لازمهمن پسرم دولتیه کلاس۲۱نفرهمعلم ب ۱۲نفر تو ...

بعضی از دولتی ها اصول و حساب دارند مدیرشون مدیریت داره معلم هاشون خوبن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا باید ببینی کدوم دولتیا خوبن کدوم غیراتفاعی تحقیق لازمهمن پسرم دولتیه کلاس۲۱نفرهمعلم ب ۱۲نفر تو ...

تازه تو ۲۱ نفر به ۱۲ نفر فقط نظر داره یعنی چی آخه چرا اعتراض نمیکنید مال ما ۴۵ نفرن هر کسی پول خرج کنه کلاس خصوصی معلم بره کارنامش خیلی خوب میشه و لیدی کلاس هر کس خرج نکنه نه محل بهش نمیدن 

غیر دولتیه؟ کاشکی منم از اول میفرستادم غیر دولتی خوب مثل علوی

پسر من از اول علامه رفته غیر دولتی بار علمییش خیلی خوبه واقعا خیلی کار می کنن مدارس غیر دولتی،اتفاقا می خواستم بزارمش علوی ولی علوی دو زبانه خیلی به بچه ها فشار میاد بستگی داره بچه همکاری کنه یا نه،من در کنارش کلاس زبان میره پسرم،اگر درساش خوبه پسرتون برارین بره نمونه معلماش عالیه و رتبه های برتر کنکورو داره

وآقا بده اینستاگرام کاشکی میشد کلا حذف میشد زندگی زیباتر میشد الیته من خودم شاید روزی نیم ساعت برم ک ...

درک نمیکنم چطوری میشه  اینستا انقد واستون معضل شه؟اون دوستمون ک می‌گفت دچار ناامیدی میشم 😵‍💫

ینی انقد تحت تاثیر این چیزایید

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

غیر دولتی هیچ غلطی نمی کنه

بفرست دولتی و کلاس های بیرون

من دخترم از ۸ سالگی ساز میزنه، نقاشی میره و خیلی نقاشی اش خوبه و زبانش هم خوبه. 

ورزش هم میکنه. از بچگی هم همیشه براش کتاب خریدم و میخرم و الان دیگه رفته سراغ داستایوسکی و اورول.

اگه مدرسه غیر انتفاعی میرفت تا ۳ مدرسه بود بعدشم خسته و کوفته تا ۱،۲ باید بیدار می نشست دور درس های چرت و پرت.

الانم درس خوبه معدلش بیسته.

و بچه های مدارس غیر انتفاعی هم اکثرا یه مشت بچه پولدار لوسن که دغدغه اشون آیفون و ناخن و ایناست

بسیار بالا دبستانی هستولی در حد یک دبیرستانی…غیرانتفاعی میرهمفاهیم فراتر از اموزش پروشانگلیسی و فران ...

تجربه ثابت کرده فرانسه مدارس غیر دولتی فقط اسمه و اکثرا هیچی یاد نمیگیرن چون معلم هاشون خوب نیستن.

کلاس بیرون فرانسه بفرستی خیلییی بهتره و معلم هاشون میبینی مدرک c1 فرانسه دارن

چون معلمی که واقعا خوبه نمیاد تو مدرسه با یه ذره حقوق کار کنه. میره آموزشگاه ۱۰ برابر پول میگیره

من دختر بزرگم کلا فقط سه سال غیر انتفاعی رفت اونم چون شهرمون کوچیکه خوبش رو نداشت اما اون سه سال معلم از شیراز میاوردند بار علمی اش خییلی عالی بود بعد که رفت دبیرستان نوبت اول فرستادم نمونه دولتی خودم از اول برای علوم و ریاضی خصوصی کرفتم کرونا خوردیم اون وسط اما پایه اش خوب بود 

دبیرستان نوبت دوم رفت نمونه بازم بهترین شهر بود اما خخیییلی فشار زیاد بود روی بچه ها بازم بیشتر درسها خصوصی گرفتم اما سال اخر از استاد بانک گرفتم خیلی راضی بودم همه بچه های کلاسشون دولتی قبول شدند 

اما برای کوجیکه فعلا ششم هست معلم هاش خ بن جز علوم که خودم میخونم کار میکنم باهاش کتاب کمک درسی و ...

سال دیگه احتمالا بفرستم غیردولتی اما میدونم باید برای ریاضی و علومش معلم‌بگیرن که از سطح مدرسه و کلاس و حتی شهر بالاتر باشه بقیه رو هم خودم باهاش میخونم 

در کل روی مدرسه حساب نکنید مگر خیلی پول بگیرن و واقعا معلم تاپ بذارن همون پول برید معلم خصوصی بکیرید تجربه من نیگه بیشتر جواب میده و اینکه اصلل نذارید پایه شون ضعیف بشه تا یک جا کم میارن خودتون باهاش بخونید یا معلم بگیرید 

البته بستگی ب بچه داره بخواد بخونه یا نه 

فعلا امضا ندارم
بسیار بالا دبستانی هستولی در حد یک دبیرستانی…غیرانتفاعی میرهمفاهیم فراتر از اموزش پروشانگلیسی و فران ...

ااینه زبانشون هم همینه

برنامه نویسی هم همینه

حتی هنر هم همینه

آدمی که زبانش واقعا خوب و سطح بالاست نمیاد مدرسه غیر انتفاعی که خیلیی بهش بدن ماهی ۲۰،۲۵ میدن.

میره آموزشگاه زبان اسم و رسم دار راحت ۵۰ رو در میاره.

یا کسی که واقعا هنرمنده یه گالری نقاشی  میزنه بعد یک سال شاید ۱۰۰ میلیون هم بتونه در بیاره

آدمی که تو کارش ماهره عمرا بیاد تو مدرسه غیر انتفاعی بین یه مشت بچه دبستانی

الان برای در آمد بالا یا باید خیلییییی درس بخونی دکتر بشی 

یا باید پدر مادر پولدار کارخونه دار داشته باشی

یا باید خودت خیلی با عرضه باشی که بیزنس راه بندازی 

یا از طریق مهارت

وگرنه باید کار دولتی کنی به یه حقوق ساده و یه ماشین تیبا راضی باشی

البته قبلا با حقوق کارمندی میشد ماشین خوب گرفت

الان نمیشه

غیر دولتی هیچ غلطی نمی کنهبفرست دولتی و کلاس های بیرونمن دخترم از ۸ سالگی ساز میزنه، نقاشی میره و خی ...

بچه های دولتی دغدغه ی آیفون لاک و ... ندارند؟ لوس نیستن؟ یه کم بیشتر فکر کنید