2777
2789
خیر از طریق یک سری برنامه ها پدر و مادر میتوانند دورادور تلفن های همراه فرزندانشون را کنترل کنند و ح ...

من به دخترم‌ چند وقته میگم مامان کمترش کن البته دخترم استفاده ی مفید میبره از فضاهای مختلف آموزشی گوشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به دخترم‌ چند وقته میگم مامان کمترش کن البته دخترم استفاده ی مفید میبره از فضاهای مختلف آموزشی گو ...

به نظرم با گفتن درست نمیشود من خودم با این سن در استفاده از فضای مجازی دچار معظل هستم چه برسد به بچه های امروزی حتما باید کنترل شوند 

به نظرم با گفتن درست نمیشود من خودم با این سن در استفاده از فضای مجازی دچار معظل هستم چه برسد به بچه ...

بآید کنترل بشه من خودم چون تو خونه انلابن شاپ دارم کمتر تو فضای مجازی هستم اینستاگرام که سرطان خالصه

بآید کنترل بشه من خودم چون تو خونه انلابن شاپ دارم کمتر تو فضای مجازی هستم اینستاگرام که سرطان خالصه

بله همین برنامه ای که بالا نام بردم بهترین برنامه در همین امر است و به خیلی از والدین کمک کرده در این باب

اینستاگرام که بسیار مسموم است و من به شخصه هر گاه واردش میشوم تا چند روز دچار اختلال در تمرکز و ناامیدی مفرط میشوم 

اینستاگرام که بسیار مسموم است و من به شخصه هر گاه واردش میشوم تا چند روز دچار اختلال در تمرکز و ناام ...

وآقا بده اینستاگرام کاشکی میشد کلا حذف میشد زندگی زیباتر میشد الیته من خودم شاید روزی نیم ساعت برم کلا اونم فقط مبحث های شاد و خوب

بهترین کارو میکنید

سال خدا تعطیل

پنج شنبه تعطیل

مناسب ها تعطیل

این جشن های مدرسه ک هیییییییچ پیش بردی در اموزش ندارن فقط جهت عکس و فیلم ک وقت کلاس گرفته میشه دم ب دقیقه ی داستانی دارن

خب من منتظر کی بمونم...بچه هارو خیلی لوس و تن پرور بار اوردن خییییلی 

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
سال خدا تعطیلپنج شنبه تعطیلمناسب ها تعطیلاین جشن های مدرسه ک هیییییییچ پیش بردی در اموزش ندارن فقط ج ...

اصلا مدارس دولتی بار علمی نداره بچه ها اکثرا چه تک فرزند چه چند فرزند لوس و پرتوقع شدن حرف شنوی ندارن کلاس شلوغه و ... کاشکی از اول می‌فرستادم یه جای خوب شوهرم گفت من گوش ندادم و مشاوره ی غلط این مادرها که میگن غیر دولتی خوب نیست و ... حداقل حداقل ۴۰ الی ۴۵ تا دانش آموز نیستن نمیشه گفت بچه های دولتی خوبن بچه های غیر دولتی لوس و ... الان بچه ها تقریبا همه در یک سطح مالی و رفاهی و فرهنگی هستند