2777
2789

ی ساعت پیش بیدار شدم یادم اومد دیشب چقدد بد بود نفسم گرفت.🥺

دیشب انگار میخاستم حرف بزنم ولی زبونم چسبیده بود ب زیر انگار قفل بود نفسمم بدجوررررر گرفت. انگار قفل بود هیچی نمیتونستم بگم. چرا اینجوری شد؟ 🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورم تو خواب اینجور شدم

خب منم توخواب بود انگاریه سنگ سنگین روقفسه سینم گذاشته بودن هرچی میخاستم دادبزنم نمیشدمامانمو صداکنم نمیشد انگاراصلا نفسی نداشتم که بالا بیاد

یه باردیگه ام دیدم توقبرگذاشتنم زنده زنده دارن خاک میریزن روم هرچی جیغ میزدم مامانمو صدامیزدم انگارنمیشنیدن این خابمم خیلی بدبود بعد مامانم بیدارم کرد گفت داشتی نفس نفس میزدی توخواب

همه اینجوری میشن گاهی ربطی به سن نداره عزیزم..

ولا من چیزای خوبی دربارش نشنیدم. میگن این عزرائیل خاست مثلا جونمونو بگیره ولی بدنمون مقاومت کرده و.. یعنی خاستیم بمیریم ولی نشد. از این چرت و پرتا میگن

یه باردیگه ام دیدم توقبرگذاشتنم زنده زنده دارن خاک میریزن روم هرچی جیغ میزدم مامانمو صدامیزدم انگارن ...

عزیزمم تو بدتر منی.

من بار دومه ک اینجور میشم اولین بار ک دوسه ماه پیش شدم وحشتاااااک بود انگار یکی منو بالا پایین میورد بددتر دیشب بود

ولا من چیزای خوبی دربارش نشنیدم. میگن این عزرائیل خاست مثلا جونمونو بگیره ولی بدنمون مقاومت کرده و.. ...

البته یجا خوندم عزراییل روزی ۳۶۰بار بهمون نگاه میکنه یعنی ممکنه هرلحظه جونمونو بگیره اینو نگفتم بترسی منم شنیدمش..