shadi_86 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 672 عنوان هوشبری تهران 46 بازدید | 3 پست باید رتبت چقد باشه؟تراز چقد؟هم برا دانشگاه آزاد هم دولتی 1403/12/08 | 09:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kanizezahram عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 1308 هوشبری آزاد هر جایی ندارههوشبری تهران هم رتبه خوبی میخوادمثلا شهید بهشتی هوشبری حدود ۴۰۰۰ الی ۵۰۰۰ دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق مهربونی و آدمای مهربونم و دل میبندم
shadi_86 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 672 هوشبری آزاد هر جایی ندارههوشبری تهران هم رتبه خوبی میخوادمثلا شهید بهشتی هوشبری حدود ۴۰۰۰ الی ۵۰۰۰ فقط دانشگاه شهید بهشتی تو تهران هوشبری داره؟
kanizezahram عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 1308 تو نت بزنی لیست دانشگاه ها بالا میادهمه دولتی ها هوشبری دارند اما همه آزاد ها هوشبری ندارندفعلا شما روی کسب رتبه خوب متمرکز بشو دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبمه که با محبته خیلی..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق مهربونی و آدمای مهربونم و دل میبندم