2777
2789
عنوان

😔😔😔

201 بازدید | 42 پست

یه سوال اقایی که اول با یه خانوم جدی شروع کنه یهو بعدش بگه به خانوم فقط یه همکار و یه دوستن و هی تکرار کنه یعنی چی 🥹

یعنی دختره خوب نبوده؟ یا کافی؟

خوب باش ولی ساده نه🎀 هر چی آدما شعاری تر پست تر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یادمه ی همکلاسی دانشگاه داشتم کلی خودش جر داد و ابراز علاقه کرد بعد یکم ازش خوشم اومد میخواستم قبول کنم بیشتر آشنا سیم بهم گف دوتا دوست معمولی باشیم ب نظرم ب درد عشق نمی‌خوریم فک کن بعد کلی اصرار🤣

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
اصلا نمیدونه با خودش چند چنده

جدی؟ خب این بازی با احساسات طرف نیس؟ یا اینکه طرف یا دختر خوب و کافی نبوده که بهش جدی فک کنه و ادامه بده؟

جدی؟ خب این بازی با احساسات طرف نیس؟ یا اینکه طرف یا دختر خوب و کافی نبوده که بهش جدی فک کنه و ادامه ...

بازی ک بله احترام نذاشتن ب طرفه دوم دختره مشکلی نداره ذهن این آقا مشکل داره ک نمیدونه میخواد چ کنه

دختره هم خوب بوده هم کافیپسره لاشیه کاربلد بوده فهمیده چی بگه ک بخواد بدست بیاره دختره رو مبادا ی نف ...

🥹🥹🥹

خب الان دختری که متاسفانه باور کرد و دلبست چیکار کنه طوری که وانمود کنه خودشم تمایلی نداره اما همزمان حسش هم از بین بره

یادمه ی همکلاسی دانشگاه داشتم کلی خودش جر داد و ابراز علاقه کرد بعد یکم ازش خوشم اومد میخواستم قبول ...

خب برا چی اینطوری کرد باهات خبر مرگش همون دور میموند🙂‍↔️

خب برا چی اینطوری کرد باهات خبر مرگش همون دور میموند🙂‍↔️

می‌دونی انگار خوششون میاد بی محل بشن و پشت سرت بدوان وقتی ک قبولشون کنی یا بهش حس پیدا کنی دلشون میزنی

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
اولا داشته خر میکردهبعد دیده داره بیخ پیدا میکنه شل کرده

یعنی دختره اونقدر خوب نبوده بخواد سفت بگیره بعدشو☹️🙂‍↔️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز