2777
2789
عنوان

😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 42 پست
استزس رو باید اون بگیره ک از دستت داده ن تو🥲♥️

بعضیا مث چی دختر دورشون موس موس میکنن اعتماد به سقف دارن چقدر بدم میاد ازشون 

خوب باش ولی ساده نه🎀

اهمیت نده قرار نیست مشکل اخلاقی اون رو تو تاثیر بذاره بهتر اصلا همچین ادمایی نباشن تو زندگیت فردا نص ...

من خودمم خیلی مراقب بودم 

بعضیا ذهن بقیه تو تله میندازن 

خوب باش ولی ساده نه🎀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا مث چی دختر دورشون موس موس میکنن اعتماد به سقف دارن چقدر بدم میاد ازشون

نگران نباش یکی مثل خودش میوفته ب جونش انتقام همه میگیره 😂 دخترای امثال خودشون هم کم نیست که بزاره درشون😂

می‌دونی انگار خوششون میاد بی محل بشن و پشت سرت بدوان وقتی ک قبولشون کنی یا بهش حس پیدا کنی دلشون میز ...

اینهمه سال بیا بی محلی کن بع عالمو ادم یهو ....

خوب باش ولی ساده نه🎀

نگران نباش یکی مثل خودش میوفته ب جونش انتقام همه میگیره 😂 دخترای امثال خودشون هم کم نیست که بزاره د ...

باورت میشه الان استرس گرفتم چون روش حساس شده ذهنم؟🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️وای من چم شده مغزم کجا رفته اینهمه مراقب بودم کسی تو ذهنم نیاد 

خوب باش ولی ساده نه🎀

باورت میشه الان استرس گرفتم چون روش حساس شده ذهنم؟🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️وای من چم شده مغزم کجا رفته اینهمه م ...

استرس نگیر انقد ادمای سمی دورت میاد قرار نیست بابت هرکدومشون استرس بگیری که گلم

تو مسئول شعور و شخصیت و تربیت خانوادگی اونا نیستی پس خودتو اذیت نکن تو فقد بهترین ورژن خودت باش همین کافیه

استرس نگیر انقد ادمای سمی دورت میاد قرار نیست بابت هرکدومشون استرس بگیری که گلمتو مسئول شعور و شخصیت ...

چشم اجی 🫂دعا کن اینقدر بزرگ بشم که اینقدر جلو بقیه خودمو پایین نبینم

خوب باش ولی ساده نه🎀

چشم اجی 🫂دعا کن اینقدر بزرگ بشم که اینقدر جلو جنس بقیه خودمو پایین نبینم

این از قلب مهربونته که توقع دیوث بازی از بقیه نداری🥲 ولی کم کم میپذیریش

هرچی اتفاق خوبه برا تو♥️

این از قلب مهربونته که توقع دیوث بازی از بقیه نداری🥲 ولی کم کم میپذیریشهرچی اتفاق خوبه برا تو♥️

قربونت برم مرسی که اومدی🥹🫂🫶🏻

خوب باش ولی ساده نه🎀

خب اولش باید اعتماد طرف رو بدست بیارن بعد 

یکی دوستش خیانت دیده بوده روستسو میبره پیش دوست پیرش@که بهش قول ازدولج نیداد 

دوسته از میره میپرسه برای چی بهش قول ازدواج دادی مسره گفت ما به همه قول ازدواج میدیم ☹