2777
2789
عنوان

خانما شک دارم نامزدم زگیل داره

947 بازدید | 58 پست

خانمای متاهل بیان لطفا 

تروخدا اگه اطلاعات درست دارین بگین

قبل عقد خب سنتی بود نفهمیدم 

بعد عقد سه ماه پیش ی رابطه سحطی داشتیم کامل نه اونم تاریک بود دیده نمیشد فقط لمس کردنی توی تنه ی آل.ت یه چیز گوشتی مثل خال گوشتی دستم خورد دیگه اون لحظه چیزی نپرسیدم و سه ماه هم من دانشگاه شهر دیگه بودم اومدم این سری هیچ چیزی نبود از طرفی مطمئنم بار اول توهم نمیزنم یه چیزی به دستم خورده بود 

الا نمیدونم چطوری مطرح کنم که اگه زگیل نبود ناراحت نشه و کلا خجالت هم میکشم یهو حرف و به اون موضوع بکشونم تا الان هم رابطه کامل نداشتیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرتون ممکنه یکی خال داشته باشه اون ناحیه؟زگیل نباشه مثلا از طرفی هم تو اینستا پست های مربوط یه زگیل اینارو لایک میکنخ🤦🏻‍♀️من میترسم مبتلا باشه و من هم درگیر شم ولی خودش این سه ماه وقفه انداخت بیشتر و نزدیکم نشد شک میکنم که شاید رفته درمان کنه

خوب الان اگه زگیل داشته باشه تو سر زگیل بهم‌میزنی؟؟

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

عقد نیستین مگه

دربیار کامل نگاه کن تعارف نکن اصلا

ازدواج سنتی هم باشه باید رو آزمایشات قبل از عقد تست‌هایی از داشتن رابطه رو هم برای خودت هم همسرت مطرح میکردین که برید دکتر براتون بنویسه و آزمایشاتش رو بدین

🤦🏻‍♀️ترسیدم ناراحت شه

این چیزا ناراحتی نداره. باید  حرفت میزدی ک 3 ماه خودخوری نکنی... اگ اون موقع میپرسیدی شکت برطرف میشد الان تا اخر عمرت بهش مشکوکی

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......