2777
2789
عنوان

خانما شک دارم نامزدم زگیل داره

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 58 پست
اگه بدون اینکه بدونیم مبتلا هستیم یا نه واکسن بزنیم چی میشه؟باعث علامت دار شدنش میشه؟

ببین خیلی ها دارن دفع میکنن چون سیستم بدنی قوی دارن ..

۴۰نوع تایپ داره اونجا بخواد درگیر بشه ..واکسن خوب خوبشم ۹تا پوشش میده ...

پر خطرها و زگیل دار هارو ...حالا اونی که گرفته بزنه خب باعث میشه روند درمان بهتر بشه اون یکی تایپ ها رو نگیره

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرتونم الان مبتلاست؟خب درمان نداره؟برای همیشه ناقلید؟شما علامت داشتید که فهمیدید مبتلایید؟چه علامت ...

درمان فقط سیستم بدنی قوی دفع اش می‌کنه ..واکسن بزنی بفژه نایپ هارو نگیری همین همین همین ..

من داشته باشم صدزسد همسرمم داره

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

توبارداری هم تاثیری داره زگیل تازه

نه فقط طبیعی نمیشه زایمان کرد

به نظرتون واکسن ایرانیش تاثیری داره؟خارجیا خیلی گرونن

ببین عزیزم ایرانی دوتا پوشش میده ‌.ما باید. حداقل چه سالم چه کسی که درگیره ۹ظرفیتی بزنه این مطمن تره 

با آزمایش مشخص میشه یا باید تست های دیگه ای انجام داد؟

تست hpv متخصص زنان میگی ع مثل پاپ اسمیر 

وای تونستی درمان بشی؟ واکنسنش هم گرونه تر دوز ۱۴میلیون

یک ماه متوجه شدم .‌‌شنبه باید برم تست کولپوسکوپی هم بدم ...

درمتس فقط سیستم ایمنی قوی میخواد واکسن بزنم بقیه تایپ ها رو نگیرم ..

از داروخانه بتونی بگیری ۹میلیون هست

برای آقایون چطور ؟

آقایون میگن با ادرار و اسپرم ..ولی هروقت دیدید زایده داره باید بره اورولوژی اپن نمونه برداری کنه مشخص میشه این در اصل درسته 

آقایون میگن با ادرار و اسپرم ..ولی هروقت دیدید زایده داره باید بره اورولوژی اپن نمونه برداری کنه مشخ ...

آخه میگن ممکنه ویروسش تو بدن باشه ولی علامت ظاهری نداشته باشه. در این حالت بهتره قبل ازدواج تست و آزمایش انجام بشه

زیگیل انقدر بزرگ نمیشه، شاید کیست بوده برداشته چون همسر من جفتشو داشت

عه واقعا؟

بخدا دیونه شدم انقد سرچ کردم واسه این بزرگ تر از جوش بود اخه جوش ی حالت پخش شده داره ولی این برجسته بود و نرم میترسم واقعا فردا میبینمش میگم بهش دیگه تهش اینه قهر میکنه🤦🏻‍♀️