2777
2789

موخوره گیری کن موهاتو تو آرایشگاه

همه مدلی خرید داریم ما 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا وجود نداره 

من قبلا موهام موخوره میزد به بهانه اون و اینکه میگفتن اگر کوتاه نکنی موهات رشد نمیکنه خراب میشه کوتاه کردم ۳ روز بعدش دباره موخوره میزد 

تصمیم گرفتم کوتاه نکنم الان بلند شده 

.

موی کم پشت هم می‌خرید حتی؟موخوره گیری روسی خوبه؟

اره خوبه‌ روسی 

فرقی نداره بعضیا گرمی میخرن بعضیا سانتی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

عزیزم من دو سال پیش موهامو حنا گذاشتم ولی رنگش نمونده به نظرتون مشکلی برای فروشش نداره؟

حناهارو کوتاه کردی یا رنگش رفته؟

یکمی کوتاه کردم رنگشم رفته دیگه

ببین من نمیخرم ولی دوستام دیدم بخرن