2777
2789
عنوان

با مامانم راجب خودکشی حرف زدم

270 بازدید | 33 پست

گفت پاشو برو هرکاری میکنی بکن (بهش میگفتم من نمیخوام اگه بمیرم رو زندگی تو تاثیر بزارم و تو رو ناراحت کنم اونم جواب بالا رو داد)

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افکار خودکشی و به زبون اوردنش نشانه افسردگی و خطرناکه حتما مشاوره برو و خودتو درمان کن . مثل دندونت ...

کاش من بمیرم عرضه مردن هم ندارم

اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"

نگفت ولی درکنارش درست هم ادامه بده؟😂😫

دیگه ناامید شده از این بابت راحت گفت برو هر کار میکنی بکن

مامانا همه اینطور میگن چون قک میکنن دوران بلوغته و یه فکر زودگذر مطمعن باش تا اخر روش تاثیز میذاره

دیگه برام مهم نیست رو کی چی تاثیر میذاره کاش قبل حرفش فک میکرد که همین حرفش چقد رو من تاثیر میزاره

خودکشی شجاعت خیلی خیلی بالایی میخواد

آره من نه عُرضه دارم بمونم نه عرضه دارم برم مرده متحرک

کاش من بمیرم عرضه مردن هم ندارم

یه ساعت پیش به مردنم فکر میکردم .ولی وقتی میجنگی از ته لجن درمیاری به خودت افتخار میکنی که انسانیت تموم کردی و پروژت تو این دنیا درست انجام شده 

یه ساعت پیش به مردنم فکر میکردم .ولی وقتی میجنگی از ته لجن درمیاری به خودت افتخار میکنی که انسانیت ت ...

انقد حالم بده که فقط تهوع دارم و حوصله ی هیچی رو ندارم حتی فکر کردن