kim_manel مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 2059 عنوان با مامانم راجب خودکشی حرف زدم 270 بازدید | 33 پست گفت پاشو برو هرکاری میکنی بکن (بهش میگفتم من نمیخوام اگه بمیرم رو زندگی تو تاثیر بزارم و تو رو ناراحت کنم اونم جواب بالا رو داد) اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎" 1403/12/07 | 23:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوانا عضویت: 1396/05/09 تعداد پست: 4300 افکار خودکشی و به زبون اوردنش نشانه افسردگی و خطرناکه حتما مشاوره برو و خودتو درمان کن . مثل دندونت که به عصب کشی نیاز داره الان ذهنتم نیاز به درمان داره
یه_پاییزه_و_آبانش عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 11611 نگفت ولی درکنارش درست هم ادامه بده؟😂😫 ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه
kim_manel مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 2059 خب دیگه تقریباا اوکی رو داده آره خداروشکر لنگ همین بودم اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"
دلبر_عصبی عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 2138 مامانا همه اینطور میگن چون قک میکنن دوران بلوغته و یه فکر زودگذر مطمعن باش تا اخر روش تاثیز میذاره
kim_manel مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 2059 افکار خودکشی و به زبون اوردنش نشانه افسردگی و خطرناکه حتما مشاوره برو و خودتو درمان کن . مثل دندونت ... کاش من بمیرم عرضه مردن هم ندارم اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"
kim_manel مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 2059 نگفت ولی درکنارش درست هم ادامه بده؟😂😫 دیگه ناامید شده از این بابت راحت گفت برو هر کار میکنی بکن اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"
kim_manel مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 2059 مامانا همه اینطور میگن چون قک میکنن دوران بلوغته و یه فکر زودگذر مطمعن باش تا اخر روش تاثیز میذاره دیگه برام مهم نیست رو کی چی تاثیر میذاره کاش قبل حرفش فک میکرد که همین حرفش چقد رو من تاثیر میزاره اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"
گل_آفتابگردون90 عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 852 خودکشی شجاعت خیلی خیلی بالایی میخواد 🌻بعد از اون همه تاریکی خودم برای خودم نور شدم 🌻
kim_manel مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 2059 خودکشی شجاعت خیلی خیلی بالایی میخواد آره من نه عُرضه دارم بمونم نه عرضه دارم برم مرده متحرک اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"
سوانا عضویت: 1396/05/09 تعداد پست: 4300 کاش من بمیرم عرضه مردن هم ندارم یه ساعت پیش به مردنم فکر میکردم .ولی وقتی میجنگی از ته لجن درمیاری به خودت افتخار میکنی که انسانیت تموم کردی و پروژت تو این دنیا درست انجام شده
kim_manel مدیر استارتر عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 2059 یه ساعت پیش به مردنم فکر میکردم .ولی وقتی میجنگی از ته لجن درمیاری به خودت افتخار میکنی که انسانیت ت ... انقد حالم بده که فقط تهوع دارم و حوصله ی هیچی رو ندارم حتی فکر کردن اِنقدِ خوبی که حتی از عکسات درآد شعر؛؛؛نمیزارم ظرف بشوری مبادا که دستات خراب شه....👸🤎"
دلبر_عصبی عضویت: 1402/06/02 تعداد پست: 2138 دیگه برام مهم نیست رو کی چی تاثیر میذاره کاش قبل حرفش فک میکرد که همین حرفش چقد رو من تاثیر میزاره فک میکنی اون دنیا حلوا پخش میکنن؟ بدتر از اینجا بود چی؟
سوانا عضویت: 1396/05/09 تعداد پست: 4300 انقد حالم بده که فقط تهوع دارم و حوصله ی هیچی رو ندارم حتی فکر کردن میدونم ولی به خچدت ثابت کن که خیلی با عرصه ای و توان شکست همه چیو داری