2777
2789
عنوان

آیا از گالری دیاموند خرید کردین

207 بازدید | 9 پست

بشتابید به کمکم😂لبباس پسند کردم میترسم دیر برسه یا خوب نباشه

تجربه ای داشتین از این انلاین شاپ؟ 

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیاموند خیلی دیر میفرسته من تو کامنتاش خوندم مثلا طرف برا زمستون لباس سفارش داده بود دیگه هوا گرم شد ...

ممنون عزیزم 

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

آره عزیزم من چنبار سفارش دادم اوکی بوده

چند روزه به دستتون رسیده؟ 

فقط چون شب عید پست شلوغ ممکن یکم دیر برسه به دستت مال من یبار اینجور شد

مثلا چند روزه؟ 

انگار ۱۰ روز شد

ده روز که زیاد نیست😂من گفتم حالا یکماه طول میکشه

ده روز که زیاد نیست😂من گفتم حالا یکماه طول میکشه

ممکن یکماهم بشه اما اصولش یک هفته است

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]