2777
2789

من و شوهرم صبح تا شب کار میکنیم ولی اصلا پس اندازی نمیکنیم .البته اصلا خرج هم نمیکنیم 😐

شوهرم هایپرمارکت داره . من مدرس زبانم و چند روز در هفته نیمه وقت زبان تدریس میکنم و بقیه ی تایمم تو خونه کوکی و ترشی و کروسان و باقلوا و قند تزیینی و کلا خوراکیای مختلف یا بعضی وقتا شمع تزئینی درست میکنم ، بعضی وقتا عروسک درست میکنم میذارم مغازه شوهرم میفروشم . مدیریت و برنامه ریزی مغازه با شوهرمه حس میکنم اشتباه مدیریت میکنه . حدودا ماهی سیصد چهارصد میلیون فروش داره ولی همه ی اون سیصد چهارصد میلیونو دوباره جنس میخره . ما اصلا خرج نمیکنیم ولی پس اندازی هم نداریم 😥 

دیگرانو میبینم طلا و دلار پس انداز میکنن و تفریح هم میکنن ولی ما نه پس انداز میکنیم نه تفریح 😐 ولی برادرم میگه همین جنسایی که برا مغازه میخرید و هی مغازتونو بزرگ تر میکنید خودش پس اندازه . نمیدونم شیوه ی شوهرم درسته یا نه . میترسم در اینده به مشکل بخوریم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب گلم  الان جنس ها روزه به روز گرون تر میشه شوهرت هر سری میره خرید گرون تر میخوره کسایی که مغازه دارن مثل ما پس اندازمون میزاریم همونجا تو مغازه به عنوان سرمایه هرماه یه مبلغی حالا ۵۰۰ تومن یک تومن بزار کنار یا یه سکه مارسیان بخر

سلام عزیزم کودوم تاپیک پرسیده بودی من پیاما رو هم اومده ندیدم

بالاتر هم مجدد پرسیدم شما تو کدوم قسمت پایاباف بودید؟؟

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر

خوب سرمایه گذاری میکنید دیگه

مشاغل ازاد اکثرا همینه

همسر منم هزار تومن پس انداز نداره مجبوره بزاره روی سرمایه اش

همیشه میگه پول داریم ولی نداریم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
اپراتور دستگاه بودم ـالبته کاراموزی دانشگاهمو اونجا رفتم ولی بعد از کاراموزی هم چند ماه بودم

بخشهای مختلف رو بی‌زحمت میتونید بگید

مثلا بافندگی 

رنگرزی

تکمیل

آیا ریسندگی هم داشت

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر
سرمایه اولیتون برای زدن هایپر مارکت چقدر بود

اول هایپر نزده بودیم 

دو سال پیش شوهرم با ۳۸۰ میلیون که همش هم وام بود یه مغازه ۳۵ متری اجاره کرد ، ۸۰ میلیون پیش با ماهی پنج تومن اجاره . دو تا یخچال خرید با دوربین همش شد پنجاه تومن حدودا . قفسه و اینا رو هم دست دو خرید نمیدونم چه قدر شده بود ، دو تا هم یخچال از میهن گرفت ( میهن یخچال قرض میده اگه زیاد ازش خرید کنی) بقیه ش رو هم جنس خرید .)

بعد کمکم مغازه رو پر کرد ترکوند . بعدش  الان یه مغازه ۷۰ متری اجاره کرده ، سیصد میلیون پول پیش داده که اونم با وام ، ماهی بیست تومنم اجاره .

همه چی داریم و هیچی نداریم .

شوهرم همش میگه تا پنج سال باید بکاریم بعد یه عمر میتونیم برداشت کنیم . فعلا که کارمندای با حقوق ده تومن بیشتر از ما خرج میکنن . 

البته ما شهرستانیم ، قطعا تهران و کلان شهر ها با این قیمتا نمیشه اجاره کرد

بخشهای مختلف رو بی‌زحمت میتونید بگیدمثلا بافندگی رنگرزیتکمیلآیا ریسندگی هم داشت

بخش طراحی داشت چون یکی از دوستام اونجا بهم گفت مهندسی نساجی خیلی سخته ، خودش مهندسی نساجی خونده بود بعد انصراف داده بود طراحی پارچه خونده بود جزو تیم طراحیه اونجا بود . میگفت طراحی پارچه برای خانوما بهتر از مهندسی نساجیه . راست هم میگفت . کلا محیطش خیلی مردونه بود ولی بخش طراحیش بیشتر  خانوم بودن

رنگرزی و تکمیل  داشت با بافت

ما پارچه ی پرده ای میبافتیم . به دستگاه برنامه میدادیم .

ژاکارد هم تولید میکردن .

ولی بقیه بخش هاش رو نرفتم و ندیدم