دلم خیلی پره اومدم یکم دردددل کنم😭. قیافمو همه مسخره میکنند🥲 بچه دبستانی های فامیلمون خیلی مسخره میکنند اصلا بعضیوقتا یه حرفایی میزنند که از خجالت آب میشم.. مثلا یبار بهم گفتند بوی گند میدی،، اون روز هم رفته بودم حموم هم لباسام را تازه شسته بودم ولی وقتی اینو گفتند خیلی خجالت کشیدم ،، توی مدرسه هم مسخره میشم توسط چند نفر ، یکیشون ده کیلو اضافه وزن داره من دلم میسوزه به روش بیارم ، اصلا تقصیر خودمه که انقد ساده هستم و بقیه بهم تیکه میندازند هیچی نمیگم، میخوام تغیر کنم که دیگه نتونند به این راحتی مسخرم کنند اما خیلی سخته، شما راهی دارید که راحت تر بشه؟
همه شب نماز خواندن همه روز روزه رفتن؛ همه ساله از پی حج سفر حجاز کردن🕋 ز مدینه تا به کعبه سر و پا برهنه رفتن؛ دو لب از برای لبیک به وظیفه باز کردن🗣 شب جمعه ها نخفتن به خدای راز گفتن؛ ز وجود بی نیازش طلب نیاز کردن🌒به خدا قسم که هرگز ثمرش چنین نباشد؛ که دل شکسته ای را به سرور شاد کردن💞به خدا قسم که کس را ثمر آنقدر نبخشد؛ که به روی نا امیدی در بسته باز کردن🫂💙
کسی که مسخره میکنه بنظرم خودش اعتماد به نفس نداره سعی کن باهاشون نگردی حرفاشون فقط اذیتت میکنه سعی کن بیشتر به خودت برسی از هرلحاظ برو باشگاه پیشرفت کن اونموقع اونا میخوان با تو دوست بشن ولی تو نمیخوای