2777
2789
عنوان

مسخره شدن

141 بازدید | 15 پست

دلم خیلی پره اومدم یکم دردددل کنم😭.  قیافمو همه مسخره میکنند🥲 بچه دبستانی های فامیلمون خیلی مسخره میکنند اصلا بعضیوقتا یه حرفایی میزنند که از خجالت آب میشم.. مثلا یبار بهم گفتند بوی گند میدی،، اون روز هم رفته بودم حموم هم لباسام را تازه شسته بودم ولی وقتی اینو گفتند خیلی خجالت کشیدم ،، توی مدرسه هم مسخره میشم توسط چند نفر ، یکیشون ده کیلو اضافه وزن داره  من دلم میسوزه به روش بیارم ، اصلا تقصیر خودمه که انقد ساده هستم و بقیه بهم تیکه میندازند هیچی نمیگم، میخوام تغیر کنم که دیگه نتونند به این راحتی مسخرم کنند اما خیلی سخته، شما راهی دارید که راحت تر بشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدایا بچم چندتا حسود حسودن گلم ناراحت نشو

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

خیلی بده مسخره کردن چهره ی کسی

همه شب نماز خواندن همه روز روزه رفتن؛ همه ساله از پی حج سفر حجاز کردن🕋 ز مدینه تا به کعبه سر و پا برهنه رفتن؛ دو لب از برای لبیک به وظیفه باز کردن🗣 شب جمعه ها نخفتن به خدای راز گفتن؛ ز وجود بی نیازش طلب نیاز کردن🌒به خدا قسم که هرگز ثمرش چنین نباشد؛ که دل شکسته ای را به سرور شاد کردن💞به خدا قسم که کس را ثمر آنقدر نبخشد؛ که به روی نا امیدی در بسته باز کردن🫂💙

همیشه اینو بدون اکه کسی ازت ایراد گرفت، خودش قطعا اون ایراد رو داره و یا داشته و الان شده عقده براش 

مثلا میگن چقدر مهربونی، خودش مهربونه 

میگن زشتی، خودش زشته 

حرف دیگران برات مهم نباشه 

تو سری خور هم نباش. پرو باش و جوابشونو بده

عزیزم دوبار دوتا حرف بد بارشون کن دیگه جرات نمیکنن حرفی بزنن

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

کسی که مسخره میکنه بنظرم خودش اعتماد به نفس نداره سعی کن باهاشون نگردی حرفاشون فقط اذیتت میکنه سعی کن بیشتر به خودت برسی از هرلحاظ برو باشگاه پیشرفت کن اونموقع اونا میخوان با تو دوست بشن ولی تو نمیخوای

اشک شو،اما نه تو غم.

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز