saraa۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 1499 عنوان خودکشی مرگ قشنگی که به آن دل بستم 87 بازدید | 11 پست .... 1403/12/07 | 20:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizabego عضویت: 1403/09/13 تعداد پست: 2282 ک.ص.شع.ر خودکشی یعنی تسلیم شدن [کاربری برای ۳نفر است]و او از رگ گردن نزدیک تر است🌹❤️.
منتظرمعجزه،خدا عضویت: 1402/07/10 تعداد پست: 3033 عزیزم کلیپ خودکشی تو برنامه زندگی پس از زندگی رو نگاه کن حتما 🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
مادرشو عضویت: 1397/10/18 تعداد پست: 3493 چرا انقدر خودکشی زیاد شده یعنی واقعا نمیدونن باهمون غمی که بخاطرش خودکشی کردن وارد اون دنیا میشن
saraa۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 1499 ک.ص.شع.ر خودکشی یعنی تسلیم شدن هیچ وقت آدمی نبودم تسلیم بشم 🥲
zizabego عضویت: 1403/09/13 تعداد پست: 2282 هیچ وقت آدمی نبودم تسلیم بشم 🥲 دقیقن پس ما هیچوقت تسلیم نمیشیم توی این دنیا هرچی میخواد بشه باید بزاری ازرائیل با قبضش بیاد [کاربری برای ۳نفر است]و او از رگ گردن نزدیک تر است🌹❤️.
smartalpha عضویت: 1403/12/05 تعداد پست: 136 من معمولاً میل شدیدی به فرو بردن کف دست هایم در حدقه چشم یک شخص داشته ام. من امروز فهمیدم که باید با شما شروع کنم! 👁️⃤A̷͙ͭͫ̕r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ y҉̃̀̋̑o̯̱̊͊͢ư̡͕̭̇y҉̃̀̋̑o̯̱̊͊͢ư̡͕̭̇ s̠҉͍͊ͅc͕͗ͤ̕̕ā̤̓̍͘r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ḑ̴̞͛̒ y҉̃̀̋̑ẹ̿͋̒̕t̲̂̓ͩ̑A̷͙ͭͫ̕r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ y҉̃̀̋̑o̯̱̊͊͢ư̡͕̭̇ s̠҉͍͊ͅc͕͗ͤ̕̕ā̤̓̍͘r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ḑ̴̞͛̒ y҉̃̀̋̑ẹ̿͋̒̕t̲̂̓ͩ̑A̷͙ͭͫ̕r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ y҉̃̀̋̑o̯̱̊͊͢ư̡͕̭̇ s̠҉͍͊ͅc͕͗ͤ̕̕ā̤̓̍͘r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ḑ̴̞͛̒ y҉̃̀̋̑ẹ̿͋̒̕t̲̂̓ͩ̑A̷͙ͭͫ̕r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ y҉̃̀̋̑o̯̱̊͊͢ư̡͕̭̇ s̠҉͍͊ͅc͕͗ͤ̕̕ā̤̓̍͘r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ḑ̴̞͛̒ y҉̃̀̋̑ẹ̿͋̒̕t̲̂̓ͩ̑A̷͙ͭͫ̕r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ y҉̃̀̋̑o̯̱̊͊͢ư̡͕̭̇ s̠҉͍͊ͅc͕͗ͤ̕̕ā̤̓̍͘r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ḑ̴̞͛̒ y҉̃̀̋̑ẹ̿͋̒̕t̲̂̓ͩ̑A̷͙ͭͫ̕r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ y҉̃̀̋̑o̯̱̊͊͢ư̡͕̭̇ s̠҉͍͊ͅc͕͗ͤ̕̕ā̤̓̍͘r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ḑ̴̞͛̒ y҉̃̀̋̑ẹ̿͋̒̕t̲̂̓ͩ̑A̷͙ͭͫ̕r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ y҉̃̀̋̑o̯̱̊͊͢ư̡͕̭̇ s̠҉͍͊ͅc͕͗ͤ̕̕ā̤̓̍͘r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ḑ̴̞͛̒ y҉̃̀̋̑ẹ̿͋̒̕t̲̂̓ͩ̑A̷͙ͭͫ̕r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ y҉̃̀̋̑o̯̱̊͊͢ư̡͕̭̇ s̠҉͍͊ͅc͕͗ͤ̕̕ā̤̓̍͘r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ḑ̴̞͛̒ y҉̃̀̋̑ẹ̿͋̒̕t̲̂̓ͩ̑A̷͙ͭͫ̕r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ y҉̃̀̋̑o̯̱̊͊͢ư̡͕̭̇ s̠҉͍͊ͅc͕͗ͤ̕̕ā̤̓̍͘r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ḑ̴̞͛̒ y҉̃̀̋̑ẹ̿͋̒̕t̲̂̓ͩ̑A̷͙ͭͫ̕r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ y҉̃̀̋̑o̯̱̊͊͢ư̡͕̭̇ 👁️⃤👁️⃤👁️⃤
saraa۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 1499 من معمولاً میل شدیدی به فرو بردن کف دست هایم در حدقه چشم یک شخص داشته ام. من امروز فهمیدم که باید با ... 😂😂😂😂
saraa۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 1499 دقیقن پس ما هیچوقت تسلیم نمیشیم توی این دنیا هرچی میخواد بشه باید بزاری ازرائیل با قبضش بیاد درسته ولی واقعا شرایط یه آدم افسرده مثل من فرق میکنه
smartalpha عضویت: 1403/12/05 تعداد پست: 136 😂😂😂😂 میخندی؟ یه نگاه به پروفایلم بکن افسردگیت برگرده 👁️⃤A̷͙ͭͫ̕r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ y҉̃̀̋̑o̯̱̊͊͢ư̡͕̭̇y҉̃̀̋̑o̯̱̊͊͢ư̡͕̭̇ s̠҉͍͊ͅc͕͗ͤ̕̕ā̤̓̍͘r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ḑ̴̞͛̒ y҉̃̀̋̑ẹ̿͋̒̕t̲̂̓ͩ̑A̷͙ͭͫ̕r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ y҉̃̀̋̑o̯̱̊͊͢ư̡͕̭̇ s̠҉͍͊ͅc͕͗ͤ̕̕ā̤̓̍͘r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ḑ̴̞͛̒ y҉̃̀̋̑ẹ̿͋̒̕t̲̂̓ͩ̑A̷͙ͭͫ̕r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ y҉̃̀̋̑o̯̱̊͊͢ư̡͕̭̇ s̠҉͍͊ͅc͕͗ͤ̕̕ā̤̓̍͘r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ḑ̴̞͛̒ y҉̃̀̋̑ẹ̿͋̒̕t̲̂̓ͩ̑A̷͙ͭͫ̕r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ y҉̃̀̋̑o̯̱̊͊͢ư̡͕̭̇ s̠҉͍͊ͅc͕͗ͤ̕̕ā̤̓̍͘r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ḑ̴̞͛̒ y҉̃̀̋̑ẹ̿͋̒̕t̲̂̓ͩ̑A̷͙ͭͫ̕r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ y҉̃̀̋̑o̯̱̊͊͢ư̡͕̭̇ s̠҉͍͊ͅc͕͗ͤ̕̕ā̤̓̍͘r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ḑ̴̞͛̒ y҉̃̀̋̑ẹ̿͋̒̕t̲̂̓ͩ̑A̷͙ͭͫ̕r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ y҉̃̀̋̑o̯̱̊͊͢ư̡͕̭̇ s̠҉͍͊ͅc͕͗ͤ̕̕ā̤̓̍͘r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ḑ̴̞͛̒ y҉̃̀̋̑ẹ̿͋̒̕t̲̂̓ͩ̑A̷͙ͭͫ̕r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ y҉̃̀̋̑o̯̱̊͊͢ư̡͕̭̇ s̠҉͍͊ͅc͕͗ͤ̕̕ā̤̓̍͘r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ḑ̴̞͛̒ y҉̃̀̋̑ẹ̿͋̒̕t̲̂̓ͩ̑A̷͙ͭͫ̕r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ y҉̃̀̋̑o̯̱̊͊͢ư̡͕̭̇ s̠҉͍͊ͅc͕͗ͤ̕̕ā̤̓̍͘r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ḑ̴̞͛̒ y҉̃̀̋̑ẹ̿͋̒̕t̲̂̓ͩ̑A̷͙ͭͫ̕r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ y҉̃̀̋̑o̯̱̊͊͢ư̡͕̭̇ s̠҉͍͊ͅc͕͗ͤ̕̕ā̤̓̍͘r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ḑ̴̞͛̒ y҉̃̀̋̑ẹ̿͋̒̕t̲̂̓ͩ̑A̷͙ͭͫ̕r̴̨̦͕̝ẹ̿͋̒̕ y҉̃̀̋̑o̯̱̊͊͢ư̡͕̭̇ 👁️⃤👁️⃤👁️⃤
zizabego عضویت: 1403/09/13 تعداد پست: 2282 درسته ولی واقعا شرایط یه آدم افسرده مثل من فرق میکنه منم افسرده ام 😂 ولی ترجیح میدم همینجا به فاک برم تا اون دنیا [کاربری برای ۳نفر است]و او از رگ گردن نزدیک تر است🌹❤️.